GF Money Consumer Finance Oy on Lainasto Oy:n uusi nimi

Suomalaiset pikalainoja tarjoavat yritykset ovat alkaneet viime vuosina etsimään aktiivisesti mahdollisia kasvumahdollisuuksia ulkomailta. Asia on melko ymmärrettävä, sillä vaikka monet näistä yrityksistä tekevätkin liikevaihtoon suhteutettuna todella hyvää tulosta Suomen markkinoilla, niin ovat kasvumahdollisuudet Suomessa jossakin määrin rajatut. Suomessa mahdollisuuksia kasvuun tarjoaa oikeastaan ainoastaan entistä isompien lainojen tarjoaminen sekä markkinaosuuksien valloittaminen kilpailijoilta. Ja isompien lainojen kohdalla yritykset joutuvat kilpailemaan entistä enemmän pankkien kanssa ja markkinaosuuksien valloittaminen voi puolestaan tulla tarpeettoman kalliiksi.

Nyt GF Money Oy:n omistama Lainasto Oy on muuttanut nimekseen GF Money Consumer Finance Oy. Tämän nimenvaihdoksen voi ehkä nähdä enteilevän sitä, että uusi GF Money Consumer Finance Oy aikoo satsata entistä voimakkaammin pikalainamarkkinoiden valloittamiseen esimerkiksi muissa pohjoismaissa, joissa on mahdollisesti enemmän niin sanotusti helppoa potentiaalia. Tämän tyyppinen nimi on tietysti helpommin lähestyttävä mahdollisille uusille asiakkaille, koska se on kansainvälisempi ja samalla myös ulkomaisille helpommin ymmärrettävä kuin ”Lainasto Oy” oli.

Mitä nimenvaihdos tarkoittaa Lainaston asiakkaille?

Entinen Lainasto Oy, eli nykyinen GF Money Consumer Finance Oy tarjoaa Suomessa sekä itse Lainasto-tuotemerkin alla rahoituspalveluita että Nordcredit-nimen alla pikalainoja.

Koska tässä tapauksessa muuttuu ainoastaan taustayrityksen nimi, tulevat lainapalvelut jatkamaan entisellään. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi aiemmat kokemukset Lainastosta ovat edelleen aivan yhtä paikkaansa pitäviä kuin ennen tätä nykyistä nimenvaihdosta. Myöskään esimerkiksi lainojen muodot ja ehdot eivät muutu tämän nimenvaihdoksen myötä. Voit siis jatkaa huoletta Nordcreditin ja / tai Lainaston laina-asiakkaana tulevaisuudessa. Palvelun luotettavuus säilyy ihan yhtä suurella tasolla kuin tähänkin asti, eikä esimerkiksi lainojen myöntämiseen tule katkosta nimenvaihdoksen johdosta.

Kiinnostaako edullinen laina?

Löydät tämä sivuston etusivulta kolme vaihtoehtoa, joiden kautta voi hakea netistä erityisen edullista lainaa näin vuonna 2018. Näiltä voi myös ottaa lainaa alkaen 100€ summista ja nousten aina 70 000 euroon. Tutustu nyt vaihtoehtoihin.

Miksi nimi GF Money Consumer Finance Oy?

Joku voi ihmetellä, että miksi Lainasto Oy:n uudeksi nimeksi tuli noin pitkä nimi. Tähän voi nähdä olevan pari eri syytä. Ensimmäinen syy on se, että tämän yrityksen omistaa puolestaan (siis Lainasto Oy:n tavoin) ”GF Money Oy”, josta siis GF Money alku ”GF Money Consumer Finance Oy” -nimelle. Nimen loput kolme sanaa puolestaan tekevät lähes kaikille ulkomaisillekin selväksi sen, mitä yritys tarjoaa: rahaa ja rahoituspalveluita kuluttajille. Ja koska kyseessä on suomalainen osakeyhtiö, niin tulee vielä loppuun tietenkin ”Oy” -pääte.

Mikä GF Money Oy?

GF Money on yritys joka omistaa GF Money Consumer Finance Oy:n lisäksi myös West-House LKV:n sekä GF Propertyn. Yritysrypäs tarjoaakin siis pikalainojen lisäksi myös esimerkiksi rahoitusta yrityksille sekä kiinteistönvälitystä. GF Money Oy tuli kaupparekisteriin vuonna 2012 ja yrityksen kotipaikkana on Helsinki.

About the Author Atte

Hi! My name is Atte and I love e-commerce. Thus this website that focuses on e-commerce platforms, marketing online stores and other related things.

follow me on: