Ferratumilta kampanjakoodi juhannusta varten – nostokulut pois

HUOM: Alle oleva koodi oli voimassa vain asti 24.6.2018. Katso Ferratum kampanjakoodi -sivu viimeksi lisättyä koodia varten.

Suunnitelmia juhannukseksi, mutta ei keinoa rahoittaa niitä? Näissä tilanteissa koroton pikavippi voi olla hyvä idea. Näitä korottomia pikalainoja tarjoaa esimerkiksi Ferratum – joskin vain uusille asiakkaille. Ferratum ei kuitenkaan unohda vanhojakaan asiakkaita näin juhannuksen aikoihin vaan se on julkaissut uuden kampanjakoodin, jolla saa aikavälillä 21.6.2018 – 24.6.2018 lainan ilman nostopalkkiota. Kyseinen kampanjakoodi on JUSSI18 – koodin voi lisätä helposti Ferratumtilin kautta siinä vaiheessa, kun lainaa on nostamassa omalle tilille.  Normaalisti tämä nostopalkkio on vanhojen asiakkaiden kohdalla 7,5% lainasummasta, eli vaikka 1000 euron lainan kohdalla tällä säästää varsin mukavat 75 euroa. Ferratum maksaa lainan heti tilille myös näin juhannuksen aikoihin, joskin pariin pankkiin ei se onnistu.

About the Author Atte

Hi! My name is Atte and I love e-commerce. Thus this website that focuses on e-commerce platforms, marketing online stores and other related things.

follow me on: