Edullinen verkkokaupparatkaisu – Suositellut halvat verkkokauppaohjelmat

Verkkokaupan perustaminen on tätä nykyä miellyttävän edullista sekä helppoa, ja erityisesti se on tuota, kun verkkokaupan perustaa käyttäen verkkokauppaohjelmaa. Kaikki verkkokauppaohjelmat eivät kuitenkaan tietenkään ole ihan yhtä hyviä ja edullisia. Tälle sivulle onkin poimittu suositeltavaksi verkkokaupparatkaisuja, joiden pitäisi olla hintaan suhteutettuna erityisen hyviä. Alla olevasta listauksesta on pyritty jättämään pois ne verkkokauppaohjelmat, joiden hinnoittelu ei ole selkeää tai se on jopa harhaanjohtavaa. Kaikki alla mainitut hinnat ovat normaalihintoja.

Shopify – alkaen $29/kk tai vain $9/kk

Shopify on mielestäni tämän hetken paras verkkokauppa-alusta, ja tuohon suhteutettuna se on vieläpä varsin edullinen. Shopifyn erittäin suosittu ”Shopify Basic” -taso nimittäin maksaa ilman sitoutumista kuukaudessa $29 ja, jos maksaa ennakolta vuoden tai kaksi, niin saa alennusta 10% (vuoden tilaus) tai 20% (kahden vuoden tilaus).

”Shopify Basic” -tason valitsemalla voi luoda helposti kokonaan uuden verkkokauppasivuston, mutta jos kuitenkin on jo olemassa esimerkiksi nykyinen blogi, jonka kautta haluaisi tehdä hieman verkkokauppaa, niin kannattaa harkita ”Lite”-tasoa. Kyseisen tason hinta on vain $9/kk. Shopify antaa uusille asiakkaille 90 päivää ilmaista kokeiluaikaa. Siirry nyt Shopifyille.

3Dcart – alkaen $19/kk

3Dcartin verkkokauppaohjelma ei ole yhtä edistynyt kuin monien sen kilpailijoiden. 3Dcartia kannattaa kuitenkin harkita ainakin siinä tapauksessa, että haluaa tehdä pienillä kustannuksilla ulkomaille suuntautuvaa verkkokauppaa. 3Dcartin halvin taso on ”Startup Store” ja se maksaa tavallisesti $19/kuukausi. 3Dcartilta saa 15 päivän ilmaisen kokeilujakson. Siirry nyt 3Dcartille.

Vilkas – alkaen 25€/kuukausi

Mikäli verkkokauppaa perustaessa haluaa pitkän ilmaisen kokeilujakson, niin voi Vilkas olla oiva valinta. Siltä saa nimittäin 30 päivän verran ilmaista kokeiluaikaa. Tuon kokeilujakson jälkeen Vilkaksen halvin tavallinen hinta on 25€/kk.

Kotisivukone – alkaen 27,90€/kuukausi

Mikäli haluaa käyttää perinteistä ja erittäin monien suomalaisten tuntemaan verkkokaupparatkaisua, niin voi Kotisivukone olla hyvä valinta. Kotisivukoneen verkkokaupparatkaisu maksaa alkaen 27,90€, ja siltä voi saada kahden viikon ilmaisen kokeilujakson. Kokeile nyt Kotisivukonetta.

Bigcommerce – alkaen $29,95/kuukausi

Bigcommerce on selkeästi siirtänyt fokustaan siihen suuntaan, että se pyrkii palvelemaan isompia verkkokauppatoimijoita. Siltäkin kuitenkin löytyy yhä edelleen varsin halpa verkkokaupparatkaisu. Tuon ratkaisun löytää, kun valitsee ”Bigcommerce Essential” -ohjelman ja sieltä tason ”Standard”. Kyseisen yhdistelmä kustantaa kuukaudessa $29,95. Bigcommercelta saada 15 päivää ilmaista kokeiluaikaa. Siirry nyt Bigcommercelle.

Kuten yltä nähdään, niin hyvät ja edulliset verkkokauppaohjelmat ovat varsin yhteneväisesti hinnoiteltuja. Tuostakin syystä verkkokauppaa perustaessa kannattaa ehkä tutustua hyvin useampaan eri vaihtoehtoon, ennen kuin tekee päätöksen siitä, millä ohjelmalla rakentaa oman kauppansa: varsinkin pitkällä aikavälillä voi olla varsin ärsyttävää, jos on valinnut huonoksi osoittautuneen ohjelman ihan vaan sen takia, että se maksoi 5€/kk vähemmän kuin selkeästi parempi ohjelma olisi kustantanut.