Blue Finance kokemuksia – Lue onko Blue Finance hyvä paikka hakea lainaa

Tervetuloa lukemaan kokemuksiani Blue Financesta. Ennen kuin aloitamme, on syytä sanoa, että omat kokemukseni koskevat nimenomaan Blue Financen ”pikavippi”-nimistä tuotetta. En siis ole hakenut Blue Finance joustoluottoa enkä näin ollen voi myöskään uskottavasti kommentoida sitä, tämän sivun alaosiossa on kuitenkin kommenttiosio, jonne kuka tahansa voi kirjoittaa omia kokemuksiaan – ehkäpä jollakulla on kerrottavaa myös Blue Financen joustoluotosta?

Tämä kokemuksiin pohjautuva arvostelu on rakennettu niin, että kerron ensin omasta mielestäni Blue Financen hyvistä ja huonoista puolista ja sitten vertailen Blue Financea muutamaan se kilpailijaan. Yllä mainitusta syystä johtuen toteutan vertailun käyttäen vertailukohtana Blue Financen pikavippiä.

Blue Finance: omat kokemukset

Olen siis ottanut Blue Financelta pikavipin. Hyvää tämän pikavipin hakemisessa oli ensinäkin se, että hakuprosessi oli todella yksinkertainen, ja toiseksi se, että päätös lainasta tehtiin erittäin nopeasti. Nopeudessa auttoi eittämättä se, että Blue Financelle ei tarvinnut lainapäätöstä varten lähettää mitään dokumentteja. Ikävänä yllätyksenä pikavipin hakemisen yhteydessä tuli sen sijaan vastaan se, että vaikka Blue Finance myöntäisikin lainan, niin se ei välttämättä myönnä sitä maksimimäärää. Eli siis, vaikka Blue Financen kotisivuilla kerrotaan, että siltä voi saada 700 euron pikavipin, niin hakuvaiheessa palvelulta voi tulla ilmoitus (en tiedä miten yleistä tämä on) siitä, että lainaa voidaankin myöntää vain, esimerkiksi, 300 euroa.

Ikävänä asiana Blue Financen kohdalla tuli esille myös se, että jotta pikavipin saa heti omalle pankkitilillensä, niin pitää tästä maksaa erillinen maksu (luonnollisesti sitä ei onneksi tarvitse maksaa ennakolta) – mielestäni on periaatteellisella tasolla väärin, että ”pikavippi”-nimistä tuotteesta veloitetaan tämän tyyppinen maksu, erityisesti koska niitäkin paikkoja on paljon, joista pikavipin saa heti ilman lisämaksua.

Vaikka itse jouduinkin siis maksamaan tuon erillismaksun siitä, että sain pikavipin heti tilille, niin ilmeisesti Blue Finance on sen jälkeen muuttanut toimintatapaansa. Sivuston perusteella siltä saa nimittäin nyt ensimmäisen pikavipin (100 - 300€) kokonaan ilman korkoja ja kuluja, eli tästä ei peritä edes tuota nostopalkkiota. Tälle korottomalle pikavipille saa maksuaikaa 14 päivää, ensimmäinen pikavipin voi kuitenkin maksaa myös pidemmällä ajanjaksolla, jolloin sille kertyy korkoa.

Vaikka Blue Financen pikavipillä olikin siis kokemukseni perusteella joitakin heikkouksia, niin pitää sille silti antaa positiivinen kokonaisarvosana. Ylempänä mainittujen hyvien ominaisuuksien lisäksi sillä on nimittäin vielä pari muutakin vahvuutta. Tärkeimpänä voi pitää sitä, miten paljon maksuaikaa vipille tarvittaessa saa – lainan maksamiseen saa nimitäin jopa noin vuoden aikaa (jos ei siis halua maksaa ensimmäistä lainaa 14 päivän sisällä), ja koska lainaa tarvitsee lyhentää vain joka toinen kuukausi, niin ei laina todennäköisesti kaada omaa taloutta. Vielä yhtenä vahvuutena voi mainita sen, että Blue Financen pikavipin korko on melko matala pikavipiksi.

Lisäksi Blue Financelle voi merkitä yleisellä tasolla plussaa siitä, että laskut tulevat helposti sähköpostiin ja myös siitä, että yrityksen asiakaspalvelu vaikuttaa varsin hyvältä.

Tarvitsetko isompaa lainaa?

Blue Finance on erittäin hyvä vaihtoehto, silloin jos haussa ei ole kovin iso netistä saatava laina. Jos kuitenkin haluat lainaa yli 5000 euroa tai selkeän maksuohjelman yli 700 euron lainalle, niin ei Blue Financea luonnollisesti voi hyödyntää. Tätä tilannetta varten suosittelemme lainan kilpailuttajia. Näiden kautta lainaa voi saada melko halvalla korolla 100€ - 70 000€. Tutustu etusivultamme vaihtoehtoihin: halvempaa lainaa. Sivulla mainittu kolme hyvää vaihtoehtoa.

Blue Finance verrattuna kilpailijoihin

Kun verrataan Blue Financea Rahapalveluun, niin nousee Blue Financen vahvuudeksi ennen kaikkea pienet korot, Rahapalvelun korot voivat nimittäin olla melko huomattavasti korkeammat. Toisaalta taas Rahapalvelun vahvuus on se, että siltä saa halutessaan huomattavasti isomman lainan. Joidenkin mielestä pienen plussan Blue Financelle voi tässä vertailussa lisätä myös siitä, että Blue Financen kautta saa lainaa jo 18-vuotiaana, kun taas Rahapalvelulta lainaa saa 19-vuotiaasta alkaen.

Laina.fi on Blue Financea parempi erityisesti lainasummien suhteen, yritykseltä voi nimittäin saada huomattavasti isomman lainan kuin Blue Financelta. Lisäksi tuotteesta riippuen sillä voi myös olla halvemmat korot kuin Blue Financella, toisaalta taas Laina.fi:n toisen lainan korko on korkeampi kuin Blue Financen pikavipin. Blue Financen selkein etu Laina.fi-palveluun verrattuna on se, että Laina.fi:llä ei tällä hetkellä ole tarjolla aloitustarjousta uusille asiakkaille.

Vivukseen verrattuna Blue Financen selkein etu on huomattavasti matalammat korot. Toisaalta taas Vivuksella on tarjolla aavistuksen parempi tarjous uusille asiakkaille ja siltä voi myös saada isomman pikavipin. Myös se pitää merkitä eduksi Vivukselle, että sen kautta voi ottaa pienimillään vain 10€ pikavipin, kun taas Blue Financen minimi on 100 euroa. Blue Finance taas voittaa Vivuksen ehdottomasti maksuehdoissa: Vivuksella maksuaikaa lainalle saa pisimillään 61 päivää, kun taasen Blue Financella maksuaikaa on noin kuusinkertainen määrä tähän verrattuna, eli 360 päivää.

Kuten voidaan nähdä, niin ei voida sanoa, että Blue Finance olisi yksiselitteisesti huonompi tai parempi kuin yksikään sen tässä esitelty kilpailija. Pikavippi kannattaakin aina valita oman yksilökohtaisen tilanteen mukaan.

Jaa kokemuksia Blue Financesta

Oletko jo hyödyntänyt Blue Financen lainamahdollisuuksia? Voit kertoa tässä alapuolella aivan vapaasti sekä hyvistä että huonoista kokemuksista. On luonnollisesti sitä parempi, mitä uudempia kokemukset ovat, mutta vanhemmatkin kokemukset ovat tietysti erittäin tervetulleita.

Nopeat faktat Blue Financesta

  • Kaksi lainatuotetta, jopa 700€ pikavippi ja 5000€ joustoluotto
  • Ikärajana lainoille 18 vuotta
  • check
    Pikavipin voi saada jopa ilman korkoa, joustoluoton kautta tarvittaessa enemmän lainaa, mutta isommalla korolla
  • Erittäin helppoa ja nopeaa hakea lainaa, ei tarvitse lähettää dokumentteja lainapäätöstä varten
  • check
    Laskut helposti sähköpostiin