Blue Finance kokemuksia – Lue onko Blue Finance hyvä paikka hakea lainaa

Tervetuloa lukemaan kokemuksiani Blue Financesta. Käsittelen tässä artikkelissa omia kokemuksiani Blue Financelta haetusta pikavipistä. Tätä nykyä yritys tarjoaa kuitenkin vain joustoluottoa, joten ole lisännyt tähän artikkeliin nyt syksyllä 2019 tietoa tuosta joustoluotosta.

Tämä kokemuksiin pohjautuva arvostelu on rakennettu niin, että kerron ensin omasta mielestäni Blue Financen hyvistä ja huonoista puolista ja sitten vertailen Blue Financea pariin sen kilpailijaan.

Blue Finance: omat kokemukset

Olen siis ottanut Blue Financelta pikavipin. Hyvää tämän pikavipin hakemisessa oli ensinäkin se, että hakuprosessi oli todella yksinkertainen, ja toiseksi se, että päätös lainasta tehtiin erittäin nopeasti. Nopeudessa auttoi eittämättä se, että Blue Financelle ei tarvinnut lainapäätöstä varten lähettää mitään dokumentteja.

Lisäksi Blue Financelle voi merkitä plussaa siitä, että siltä sai lainalaskun helposti sähköpostiin, joskin toisaalta ainakin tuo itselleni saamani lasku olisi voinut ehkä olla hieman selkeämpi. Blue Financen varsin hyvältä vaikuttava asiakaspalvelu auttoi sitten tuon laskuhämmennyksenkin suhteen. Ja se on syytä mainita, että saadussa laskussa ei ollut virheitä tai varsinaisesti harhaanjohtavia tietoja, eli sen suhteen ei ollut ongelmia.

Ikävänä yllätyksenä pikavipin hakemisen yhteydessä tuli sen sijaan vastaan se, että vaikka Blue Finance myöntäisikin lainan, niin se ei välttämättä myönnä sitä maksimimäärää. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Finance verrattuna pariin kilpailijaan

Blue Finance vs. Ostosraha. Blue Financen luottomuotona on joustoluotto ja Ostosrahan luottomuotona on kulutusluotto. Kulutusluotto on kertalaina, joustoluotto taas toimii vähän kuin luottokortti, eli sen puitteissa voi nostaa lainaa useamman kerran. Ostosrahalta saa haetulle lainalle selkeän maksuohjelman ja maksuajan, Blue Financelta otetun lainan lyhentäminen taas ei ole yhtä tarkasti määriteltyä. Lainaa Ostosrahalta saa 400 - 3000€, Blue Financelta taasen 100€ alkaen ja mahdollisesti jopa 5000€. Blue Finance ikäraja on 18 vuotta, Ostosrahalta lainaa saadakseen pitää ikää olla yli 21 vuotta. Ostosrahan ja Blue Financen korot ovat suunnilleen samaa luokkaa.

Kokonaisuudessa Blue Finance vs. Ostosraha vertailusta voi todeta, että Blue Finance kannattaa valita erityisesti, jos hakee vain pientä lainaa tai lainaa yli 3000€ lisäksi Blue Finance voi olla parempi valinta, jos haluaa enemmän joustavuutta. Toisaalta tässä vertailussa Blue Financen lainan huonona puolena on se, että sen joustavuus voi houkutella ottamaan lisää lainaa, vaikka sille ei olisi oikeaa tarvetta.

Blue Finance vs. Rahapalvelu. Rahapalvelu on hyvin samanlainen lainapaikka kuin Blue Finance. Siltä saa nimittäin joustoluoton muodossa lainaa 50 - 4000€, ja ikäraja on 19 vuotta. Rahapalvelun ja Blue Financen koroissa ei ole isoa eroa. Rahapalvelulta on perinteisesti ollut huomattavasti vaikeampi saada myönteistä lainapäätöstä kuin Blue Financelta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Jaa kokemuksia Blue Financesta

Oletko jo hyödyntänyt Blue Financen lainamahdollisuuksia? Voit kertoa tässä alapuolella aivan vapaasti sekä hyvistä että huonoista kokemuksista. On luonnollisesti sitä parempi, mitä uudempia kokemukset ovat, mutta vanhemmatkin kokemukset ovat tietysti erittäin tervetulleita.

Nopeat faktat Blue Financesta

 • Nykyään vain yksi lainatuote, 100 €- 5000€ joustoluotto.
 • 100 - 5000€ on luottoraja, jonka puitteissa voi tehdä vaikka useampia nostoja.
 • Alaikärajana lainalle on 18 vuotta.
 • check
  Joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,60%
 • check
  Lainaa voi lyhentää erissä
 • check
  Suomalaisen yrityksen omistama lainapalvelu
 • check
  Lainan saaminen ei vaadi vakuuksia tai takaajia