DFC Nordic Oy on jatkossa Aurajoki Nordic Oy

DFC Nordic Oy on ilmoittanut, että se tulee tästä eteenpäin toimimaan nimellä ”Aurajoki Nordic Oy”. Mainitun yrityksen brändejä ovat Suomessa ainakin Laina.fi, OK Money sekä Risicum. Nimenvaihdos ei kuitenkaan aiheuta muutoksia näiden brändien suhteen tai vaadi asiakkailta isompia toimia. Nimenvaihdoksesta on kuitenkin hyvä olla tietoinen, sillä Aurajoki Nordic Oy tulee näkymään rahojen maksajana saatavien lainojen kohdalla sekä myös mitä ilmeisimmin lainan lyhennysten vastaanottajana.

Nimenvaihdos ”Aurajoki Nordic Oy:ksi” on siinä mielessä ehkä hieman yllättävä, että esimerkiksi Lainastoa ja Nordcreditiä ylläpitävä Lainasto Oy muutti nimensä hiljattain huomattavasti kansainvälisemmäksi, ja tämän muutoksen voi puolestaan nähdä olevan muutos toiseen suuntaan – sidotaanhan Aurajoki vahvasti Suomeen ja Turkuun.

Nimenmuutoksen voi ehkä nähdä olevan merkki siitä, että vaikka pikalainojen kokosääntelyä ollaan kiristämässä tulevaisuudessa, niin ainakin uusi Aurajoki Nordic Oy aikoo edelleen panostaa vahvasti Suomen markkinoihin.

Aurajoki Nordic Oy on tällä sivustolla valittu parhaaksi pikavippifirmaksi.

Kiinnostaako edullinen laina kunnon summalla ja pitkällä laina-ajalla? Tutustu vaihtoehtoihin etusivultamme.

About the Author Atte

Hi! My name is Atte and I love e-commerce. Thus this website that focuses on e-commerce platforms, marketing online stores and other related things.

follow me on: