Ålandsbanken pikalaina

Ålandsbanken on yksi niistä pankeista, joiden kohdalla on eroja siinä, miten nopeasti rahat siirtyvät lainaa hakenen tilille. Rahojen siirtämisen nopeuden voikin maksimoida valitsemalla lainanantajan jolla ei ole erityisiä ongelmia Ålandsbankenin kanssa.

Tästä firmasta pikalaina Ålandsbankenin pankkitilille:

Oheinen firma on nopeimmasta päästä, mitä tulee lainan siirtämiseen Ålandsbankeniin. Voi jopa olla, että lainarahat siirtyvät melkeinpä heti tilille hakijan omalle pankkitilille. Ainakaan palvelun nettisivuilla ei ole mainittu, että rahojen siirtämisessä kestäisi normaalia pidempään, kun Ålandsbankenia verrataan toisiin pankkeihin.

On vaikea sanoa, miksi monilla pikalainoja tarjoavilla yhtiöillä on vaikeuksia siirtää rahoja nopeasti Ålandsbankeniin. Todennäköisesti on kyse siitä, että niillä ei ole omaa tiliä kyseisessä pankissa, jolloin ne joutuvat siirtämään rahat toisesta pankista. Homman nimihän on tuttu varmaan kaikille tilisiirtoja tehneille ihmisille: jos rahaa siirtää pankista toiseen, niin siinä menee normaalisti ainakin yön yli ja jos sattuu esimerkiksi viikonloppu tai pyhäpäivä, niin siirroissa voi mennä monta päivää. Toki voi sanoa, että tämä on melko ärsyttävää, varsinkin kun nykyään joissain tapauksissa myös pankkien välillä voidaan tehdä rahansiirtoja reaaliajassa. Ehkäpä vielä jonain päivänä rahansiirrot onnistuvat ilman viivettä kaikkien suomalaisten pankkien tilien välillä?

Vaikka voikin olla, että Ålandsbankenin tilille ei saa pikalainaa ihan heti, niin ei asiasta sinänsä pidä stressata: asiakkaana ei ole tekemässä mitään väärää ottaessaan vipin Ålandsbankeniin, vaikka siltä voikin tuntua, kun äkkiseltään vaikuttaa siltä omasta pankkivalinnasta syrjitään tällä tavalla.

Jos et ole täysin varma siitä voiko joku pikalainapalvelu siirtää rahaa heti Ålandsbankenin tilille, niin on kätevä ratkaisu tehdä ensin eräänlainen pieni kokeilusiirto ja sitten, jos se onnistuu, niin nostaa enemmän rahaa. Eli vaikka niin, että jos tarvitsee yhteensä 1000 euroa lainaa, niin ottaa lainaa ensin pienimmän mahdollisen summan, mitä palvelu tarjoaa ja sitten, jos rahat siirtyvät heti, niin ottaa lainaa niin, että sitä on yhteensä kyseiset 1000 euroa.

Tämän tyyppinen toimintahan onnistuu käytännössä lähes kaikkien niiden pikalainapalveluiden kohdalla, jotka käyttävät toiminnassaan lainatiliä. Lainatileiltähän saa tehdä melkein minkä tahansa kokoisia nostoja siihen asti, kunnes oma lainaraja on täynnä. Myös tällä sivulla mainitulla yrityksellä on käytössä lainatili.