Ålandsbanken pikavippi

Ålandsbanken on yksi niistä pankeista, joiden kohdalla on pikavipeissä eroa siinä, miten nopeasti rahat siirtyvät lainaa hakeneen tilille. Rahojen siirtämisen nopeuden voikin maksimoida valitsemalla luotettavan lainanantajan joka kertoo siirtävänsä rahat heti Ålandsbankenin tilille. Tällä sivulla esitellään kolme paikkaa, joista rahojen pitäisi siirtyä varmuudella heti Ålandsbankenin tilille (sivustot itse kertovat siirtävänsä ne heti).

Tästä firmasta pikavippi heti Ålandsbankenin pankkitilille:

Tämän palvelun jälkeen esiteltävä OK Money on oikein mainio vaihtoehto silloin, jos on tarkoitus saada lainaa nopeasti Ålandsbankenin tilille. Sillä on kuitenkin yksi miinus. Se on se, että siltä saa korkeintaan noin 2000€ lainoja. Tämä on toki jo varsin iso summa lainaa, mutta jos lainaa haluaa vielä enemmän, niin on hyvä vaihtoehto Laina.fi. Kyseisen sivuston kautta voi saada lainaa jopa 5000€ verran ja myös täältä pikavippi (jos tämän kokoisia lainoja enää niiksi voi kutsua) siirtyy tarvittaessa heti Ålandsbankenin tilille. Toki täältäkään ei ole mikään pakko ottaa isoa lainaa vaan uutena asiakkaana voi lainaa hakea 100 eurosta alkaen.

Laina.fi-sivustolla vaaditaan, että ikää pitää olla vähintään 20 vuotta lainan saamiseksi ja lisäksi luottotietojen on hyvä olla kunnossa, jotta lainaa voi saada. Tämän lisäksi olisi vielä hyvä, että tuloja olisi sen verran, että lainan voi myös maksaa takaisin, kun sen aika koittaa. Mitään megatuloja ei kuitenkaan vaadita, sillä lainat voi maksaa kätevästi erissä (harvahan pystyisi vaikka tuota 5000€ lainaa maksamaan heti ensimmäisenä palkkapäivänä). Hae nyt laina Laina.fi-lainaa.

Kaikki tällä sivulla esiteltävän lainapaikat myöntävät lainaa ilman liitteitä, mutta tämän ensimmäisen palvelun kohdalla on hyvä olla tietoinen siitä, että se onnistuu täältä vain jos hakee "käyttölainaa". Eli sitä lainaa mitä voi käyttää ikään kuin luottokorttia, jos taas ottaa kertalainan, niin joutuu sen saamiseksi lähettämään tulotositteita. Tämäkin asia kannattaa luonnollisesti huomioida lainaa hakiessa, sillä se voi olennaisesti nopeuttaa tai hidastaa lainapäätöstä ja pahimmassa tapauksessa jopa viedä edun siltä, että tästä paikasta saa pikavipin Ålandsbankeniin heti / nopeasti, verrattuna siihen, että sitä hakisi jostain toisesta paikasta, mistä se ei onnistu. Hae nyt lainaa Laina.fi-palvelusta.

Toinen paikka saada laina heti Ålandsbankenin tilille:

OK Money on ylivoimaisesti nopeimmasta päästä, mitä tulee lainan siirtämiseen Ålandsbankeniin. Ja yleensä lainarahat siirtyvät melkeinpä heti hakijan omalle pankkitilille. Poikkeuksen tähän muodostavat erityisesti lainat, joita haetaan palvelun asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella. OK Moneyn kautta voi ylemmästä palvelusta poiketen hakea vain yhtä lainaa. Tämä on eräänlainen joustoluotto jonka suhteen myönnetään 2100 euron lainaraja ja tuolta luotolta voi sitten nostaa sen verran lainaa kuin tuntuu hyvältä. Pienin mahdollinen nosto on 100 euroa. Hae nyt lainaa OK Moneylta.

Myös Risicumilta lainaa heti Ålandsbankeniin

Risicum on molempien yllä mainittujen palveluiden rinnakkaispalvelu ja sen lainatarjonta vastaakin hyvin pitkälti Laina.fi-palvelun tarjontaa. Tämä koskee niin mahdollisia lainasummia (50 - 5000€) kuin myös esimerkiksi sitä, että lainan saamiseksi pitää ikää olla ainakin 20 vuotta. Jos kuitenkin kumpikaan yllä mainittu palvelu ei miellytä, niin voi myös Risicumilta hakea lainaa heti Ålandsbankenin tilille. Hae nyt lainaa Risicumilta.

Lainapalvelut toimivat Ålandsbankenin pankkitunnuksilla:

Sen lisäksi, että molemmat ylempänä mainitut palvelut kykenevät maksamaan pikavipin heti Ålandsbankenin tilille, niin on mahtavaa toki myös se, että ne toimivat Ålandsbankenin pankkitunnuksille. Eli voit siis kirjautua sisään niillä ja käyttää niitä lainan hakemiseen.

Yleistä tietoa lainan ottamisesta Ålandsbankenin tilille

On vaikea sanoa, miksi monilla pikalainoja tarjoavilla yhtiöillä on vaikeuksia siirtää rahoja nopeasti Ålandsbankeniin. Todennäköisesti on kyse siitä, että niillä ei ole omaa tiliä kyseisessä pankissa, jolloin ne joutuvat siirtämään rahat toisesta pankista. Homman nimihän on tuttu varmaan kaikille tilisiirtoja tehneille ihmisille: jos rahaa siirtää pankista toiseen, niin siinä menee normaalisti ainakin yön yli ja jos sattuu esimerkiksi viikonloppu tai pyhäpäivä, niin siirroissa voi mennä monta päivää. Toki voi sanoa, että tämä on melko ärsyttävää, varsinkin kun nykyään joissain tapauksissa myös pankkien välillä voidaan tehdä rahansiirtoja reaaliajassa. Ehkäpä vielä jonain päivänä rahansiirrot onnistuvat ilman viivettä kaikkien suomalaisten pankkien tilien välillä?

Vaikka onkin niin, että Ålandsbankenin tilille ei saa pikalainaa ihan heti läheskään joka paikasta, niin ei asiasta sinänsä pidä stressata: asiakkaana ei ole tekemässä mitään väärää ottaessaan vipin Ålandsbankeniin, vaikka siltä voikin tuntua, kun äkkiseltään vaikuttaa siltä omasta pankkivalinnasta syrjitään tällä tavalla.

Jos et ole täysin varma siitä voiko joku pikalainapalvelu siirtää rahaa heti Ålandsbankenin tilille, niin on kätevä ratkaisu tehdä ensin eräänlainen pieni kokeilusiirto ja sitten, jos se onnistuu, niin nostaa enemmän rahaa. Eli vaikka niin, että jos tarvitsee yhteensä 1000 euroa lainaa, niin ottaa lainaa ensin pienimmän mahdollisen summan, mitä palvelu tarjoaa ja sitten, jos rahat siirtyvät heti, niin ottaa lainaa niin, että sitä on yhteensä kyseiset 1000 euroa.

Tämän tyyppinen toimintahan onnistuu käytännössä lähes kaikkien niiden pikalainapalveluiden kohdalla, jotka käyttävät toiminnassaan lainatiliä. Lainatileiltähän saa tehdä melkein minkä tahansa kokoisia nostoja siihen asti, kunnes oma lainaraja on täynnä. Myös tällä sivulla mainitulla yrityksellä on käytössä lainatili. Jos olet kiinnostunut lukemaan enemmän pankkikohtaisista suosituksista koskien pikalainoja, niin tutustu tämän sivuston oppaaseen heti saatavista lainoista.