Aktia pikavippi – Tältä lainapalvelulta pikavippi heti Aktian tilille

Kaikki lainoja myöntävät pikavippaajat eivät kykene maksamaan lainaa heti Aktian tilille. Onneksi on kuitenkin niitäkin, jotka siihen pystyvät. Yksi näistä seuraavaksi lyhyessä esittelyssä.

Täältä pikavippi heti Aktiaan

Suomilimiitti kertoo sen verkkosivuilla, että se maksaa pikavipin heti Aktian tilille. Luonnollisesti myös Aktian verkkopankkitunnukset toimivat sen sivuilla, eli niitä voi käyttää lainan hakemiseen. Lainaa tästä palvelusta voi ottaa 10€ - 2000€. Tuolla välillä lainasummia voi vaihdella 10€ välein, eli esimerkiksi 100€ ja 110€ lainat onnistuvat. Suomilimiitin ikäraja on 21 vuotta, eli sitä nuoremmille se ei myönnä lainaa. Lainaa ei myöskään voi saada, jos on maksuhäiriömerkintä. Suomilimiitti tarjoaa alussa lainalle korotonta maksuaikaa, jota voi saada jopa 60 vuorokautta. Normaalisti korko on pikavipiksikin hieman korkea, joten kannattaa siis pyrkiä maksamaan laina nopeasti takaisin. Lainaa voi kuitenkin tarvittaessa maksaa takaisin myös kuukausittaisissa erissä. Pienin mahdollinen kuukausittainen lyhennys on 12,5% avoinna olevasta lainasta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa. Hae nyt pikavippi Suomilimiitti-palvelusta.

Suomilimiitti tunnetaan Aktiaan heti saatavan pikavipin lisäksi siitä, että se lienee lähes ainoa palvelu, joka maksaa pikavipin heti S-pankkiin.