Pikavippi 150e – Paras 150e pikavippi heti tältä, koroton laina-aika ja helppo hakemus!

Voisin listata tähän alle pitkän listan paikkoja, joista on mahdollista saada 150e pikavippi. Onnistuuhan tämä lähes jokaisesta paikasta, joka ylipäätänsä myöntää pikavippejä. Mutta mikä järki tässä olisi, kun kuitenkin kyseistä 150e lainaa etsivä tarvitsee todennäköisesti vain ja ainoastaan yhden ainoan 150e pikavipin – sen parhaan. Tästä syystä siis tässä alla omasta mielestäni vuoden 2019 paras 150e pikavippi.

Pikavippi 150e – Täältä 150 euron laina täysin ilman korkoja

Vivus on jo varsin legendaarinen pikavippipaikka. Yritys on tarjonnut lainoja vuosikaudet ja tullut tunnetuksi siitä, että siltä on poikkeuksellisen helppoa ja nopeaa hakea lainaa. Tämän lisäksi palvelu on myös tunnettu siitä, että siltä on mahdollista saada ensimmäinen pikavippi täysin korottomasti ja ilman mitään kuluja itse lainasumman päälle. Laina-aikaa tälle korottomalle ja kuluttomalle lainalle saa valittua 3 - 30 päivää.

Vivuksen korottoman pikavipin selkein rajoitus on se, että sitä ei voi saada kaikille summille. Näin on sillä, kyseisen pikavipin yläraja on 400e. Tämä on melko pieni koroton pikavippi, ottaen huomioon sen, että netissä on paikkoja joista voi saada jopa 2000e korottoman lainan. Mutta luonnollisestihan tämä 400e raja riittää oikein hyvin silloin, kun haussa on 150e pikavippi. Ota nyt pikavippi Vivukselta.

Miten 150e pikavippi haetaan Vivukselta?

Tätä lainaa haetaan niin, että kun saavut Vivuksen sivuille, niin valitset minkä verran lainaa haluat (150 euroa) ja sitten miten pitkäksi aikaa sen haluat (enintään 61 päivää), tämän jälkeen eteen tulee sivu, johon täyteen esimerkiksi henkilötunnus ja pankkitilinumero, eikä juuri muuta. Tämän vaiheen jälkeen puolestaan tulee varsinainen lainapäätös ja tämä voidaan tehdä helposti niin, että kirjaudut oman pankkisi pankkitunnuksilla verkkopankkiin, ja Vivus tekee sitten lainapäätöksen instantorin avulla.

Ketkä voivat saada tämän 150e pikavipin?

Tämä laina on varsin laaja-alaisesti siitä kiinnostuneiden saatavilla. Ehkä ilmeisin rajoitus on se, että sitä ei voi saada, jos ikää on alle 20 vuotta (katso täältä pikavipit 18 vuotiaille). Lisäksi kyseistä 150e lainaa ei ole oikeastaan mahdollista saada, jos on menettänyt luottotietonsa.

Miten nopeasti 150 euron pikavippi on tilillä?

Jos käytät jotakin muuta pankkia kuin Ålandsbankenia, POP Pankkia tai S-pankkia, niin voi lainan odottaa normaalisti tulevan noin 15 minuutin sisällä lainapäätöksestä. Noiden pankkien kohdalla lienee todennäköisin arvaus se, että laina tulee seuraavan arkipäivän aamuna, niin kuin lainat nyt normaalisti siirtyvät eri pankkien tilien välillä. Mikäli haluat 150e pikavipin heti johonkin noihin kolmeen pankkiin, mistä se ei siirry heti Vivuksesta, niin löydät siihen tarkoitukseen ehdotuksen, kun klikkaat pankin nimen kautta toiselle tämän sivuston sivulle, missä kerrotaan, mistä kyseiseen pankkiin saa heti pikavipin – myös 150e pikavipin.