Pikavippi viikoksi – Tästä palvelusta onnistuu pikavipin ottaminen 7 päivän ajaksi

Niin hämmentävältä kuin se voikin tuntua niin todella harva pikavippi toimii tätä nykyä sillä periaatteella, että se otetaan lyhyeksi, ennalta määritellyksi ajaksi. Sen sijaan pikavippejä myöntävät yritykset tykkäävät avata pikavipin hakijalle niin sanotun luottotilin, jonka avointa saldoa sitten lyhennetään kerran kuussa. Tämä on toki ymmärrettävää pikavippejä myöntävien yritysten näkökulmasta, sillä ne haluavat tietenkin varmistaa sen, että niiden asiakkaat maksavat (korkeita) korkoja mahdollisimman pitkään. Onneksi kuitenkin on ainakin yksi lainapalvelu, jota voi suositella niille, jotka yksinkertaisesti haluavat perinteisen pikavipin viikoksi, niin että koko lainan voi hoitaa pois sitten 7 päivän päästä ja sitten unohtaa sen, että oli edes joskus ottanut pikavipin.

Täältä pikavippi viikoksi

Vivus on siis yksi niistä erittäin harvoista paikoista, josta voi tänä päivä ottaa pikavipin selkeällä viikon maksuajalla. Tämä ei kuitenkaan ole tämän lainapalvelun ainoa hyvä puoli. Toinen erittäin kiva puoli tässä lainasivustossa on nimittäin se, että täältä saa ensimmäinen pikavipin kokonaan ilman korkoja. Eli siis, jos et ole ennen ottanut täältä lainaa, niin maksat sitten 7 päivän päästä takaisin täsmälleen saman summan kuin olit saanutkin lainaksi.

Vivuksen näkökulmasta näiden korottomien pikavippien tarjoamisen idea on luonnollisesti se, että se toivoo, että siltä lainaa kerran ottaneet ottavat sitä sitten uudestaan, ja sitten maksavat korkeita korkoja pikavipistä. Mikään pakko täältä ei kuitenkaan luonnollisesti ole ottaa uutta lainaa.

Jos et ole ennen hyödyntänyt Vivuksen pikavippiä, niin saat täältä korottomaksi lainaa 10 – 400e, eli mitään valtavaa pikavippiä täältä ei voi saada. Jos tarvitset tätä enemmän lainaa ja haluat sen korottomasti, niin tutustu tämän sivuston tähän sivuun: koroton pikavippi. Kyseisellä sivulla on enemmän korottomia pikavippejä esittelyssä, joskin muutama niistä on juuri sen tyyppisiä, mistä tämän sivun alussa varoittelin, ja yhtään niistä ei saa otettua selkeällä viikon maksuajalla.

Vivuksen alaikäraja on 20 vuotta, eli tätä nuoremmat eivät täältä lainaa voi saada. Sen lisäksi, että pitää olla tuota vanhempi lainan saamiseksi, niin pitää myös luottotietojen olla kunnossa. Juuri muita vaatimuksia ei sitten olekaan. Lainan hakeminen täältä onnistuu ihan vain pankkitunnuksien avulla, eli lainan hakemiseen ei tarvitse tuhlata juurikaan aikaa, ja lainapäätöksen täältä saa parissa minuutissa. Ja sitten kun päätös on tullut, niin saa rahat normaalisti suurimpaan osaan pankkeja noin 15 minuutin sisällä. On tosin hyvä mainita, että tästäkään palvelusta ei voi saada ensimmäistä lainaa heti yöllä tilille. Eli, jos haet lainaa 23 jälkeen ja ennen aamu 07, niin tulee lainattu pikavippi tilille tulevana aamuna.