Pikavippi heti S-pankkiin – Kaikki toimivat vaihtoehdot (2018) listattu

Olen selannut lukuisten eri pikavippejä tarjoavien yhtiöiden nettisivuja ja niiden perusteella löytänyt vain yhden firman, joka kertoo, että siltä saa näin vuonna 2018 pikavipin heti S-pankin tilille. Seuraavassa siis kolme sen brändiä lyhyessä esittelyssä. Näillä on jonkun verran eroja, joten kannattaa valita se, mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Näidenkin kohdalla toki pätee se, että ainakaan ensimmäistä pikavippiä ei saa yöllä heti tilille. Yritys siis myöntää lainoja normaalisti kello 22 asti.

Pikavippi heti S-pankin tilille täältä

Suomilimiitti on varmaan tunnetuin niistä brändeistä, joiden kautta on mahdollista saada laina heti S-pankin tilille. Tästä palvelusta lainaa saa 10e - 2000e ja lainan hakeminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla (luonnollisesti siis myös S-pankin tunnuksilla). Täältä voi saada laina-ajan alkuun korotonta laina-aikaa jopa 60 päivää ja lisäksi ensimmäisen lainan saa ilman nostokuluja. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Toinen vaihtoehto

Jos 2000e laina ei riitä, niin voi Eurolimiitti olla hyvä vaihtoehto. Tämän palvelun kautta voi hakea jopa 3000e lainaa heti S-pankin tilille ja jatkossa luottoraja voi nousta jopa 4000e tasolle. On varsin mahdollista, että nämä isommat luottoraja tarkoittavat sitä, että täältä on toisaalta vaikeampi saada lainaa kuin ylemmästä paikasta. Tämän palvelun kautta lainalle saa korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti. Tämä eräpäivä näkee palvelun nettisivuilta, kun lähtee hakemaan lainaa. Hae nyt lainaa Eurolimiitin kautta.

Ja vielä kolmas paikka saada pikavippi heti S-pankkiin

Myös ekstraluotto kertoo, että siltä saa pikavipin heti S-pankin tilille. Tästä paikasta lainaa 10€ - 2100€. On hyvä olla tietoinen siitä, että korot ja kulut ovat täällä suuremmat kuin kahdessa ylemmässä paikassa. Toisaalta taas täältä voi olla helpompi saada myönteinen lainapäätös juuri tuon takia, eli jos tärkeintä on se, että lainaa todella saa heti S-pankin tilille, niin kannattaa kokeilla tätä(kin) paikkaa. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.