Pikavippi S-pankkiin heti – Kaikki toimivat vaihtoehdot (2018) listattu

S-pankki on aika lähellä vaikein pankki saada pikavippi heti tilille. Eri lainafirmojen nettisivujen selaamisen perusteella löytyi kuitenkin yksi yhtiö, joka kertoo, että siltä saa pikavipin s-pankin tilille heti. Lisäksi yhden firman kohdalla selvisi sen asiakaspalvelusta kysyttäessä, että myös sen pitäisi pystyä maksamaan vippi heti S-pankkiin. Alla näitä vaihtoehtoja esittelyssä, ja sitten vielä sivun lopussa yksi paikka, josta laina pitäisi tulla 30 minuutin sisällä.

Pikavippi heti S-pankin tilille täältä

Suomilimiitti on varmaan tunnetuin niistä brändeistä, joiden kautta on mahdollista saada laina heti S-pankin tilille. Tästä palvelusta lainaa saa 10e - 2000e ja lainan hakeminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla (luonnollisesti siis myös S-pankin tunnuksilla). Täältä voi saada laina-ajan alkuun korotonta laina-aikaa jopa 60 päivää ja lisäksi ensimmäisen lainan saa ilman nostokuluja. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Vippi S-pankkiin heti

Limiitin asiakaspalvelulta kysyttäessä kävi ilmi, että myös sen pitäisi pystyä maksamaan nostettu laina heti S-pankin tilille. Tästä paikasta lainaa voi saada enintään 500€ / 2000€, riippuen siitä, kumpi lainaraja hakijalle myönnetään. Tämän paikan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että kun on avannut lainatilin, niin jatkossa lainaa pitäisi saada nostettua myös yöllä. Ikäraja tässä palvelussa on lähtökohtaisesti vain 18 vuotta, mutta toki voi hyvin olla, että varsinkin tuon isomman lainarajan saaminen vaatii käytännössä hieman enemmän ikää. Homma selviää oikeastaan vain hakemalla - onneksi siinä menee vain hetki. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Kolmas vaihtoehto

Jos 2000e laina ei riitä, niin voi Eurolimiitti olla hyvä vaihtoehto. Tämän palvelun kautta voi hakea jopa 3000e lainaa heti S-pankin tilille ja jatkossa luottoraja voi nousta jopa 4000e tasolle. On varsin mahdollista, että nämä isommat luottoraja tarkoittavat sitä, että täältä on toisaalta vaikeampi saada lainaa kuin ylemmistä paikoista. Eurolimiitin ikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Eurolimiitin kautta.

Ja vielä neljäs paikka saada pikavippi heti S-pankkiin

Myös ekstraluotto kertoo, että siltä saa pikavipin heti S-pankin tilille. Tästä paikasta lainaa 10€ - 2100€. On hyvä olla tietoinen siitä, että korot ja kulut ovat täällä suuremmat kuin kolmessa ylemmässä paikassa. Toisaalta taas täältä voi olla helpompi saada myönteinen lainapäätös juuri tuon takia, eli jos tärkeintä on se, että lainaa todella saa heti S-pankin tilille, niin kannattaa kokeilla tätä(kin) paikkaa. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Jos 30 minuuttia on "heti", niin kokeile tätä

Ainalaina kertoo, että siltä saa rahat noin puolen tunnin sisällä S-pankin tilille. Se haluaako tätä aikataulua pitää samana kuin "heti" on tietysti riippuvaista hakijasta. Lainaa täältä voi saada 50 - 2000€ ja alaikäraja lainalle on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.