Pikalaina 200 – Hae 200€ pikavippi heti tilille näiltä, ikäraja alkaen 18v ja maksuja erissä

200 euroa

Mitä pikalainojen suuruuteen tulee, niin 200 euron pikalaina on varmaankin hyvin lähelle yleisimmän kokoinen pikalaina. Tämä tarkoittaa sitä, että 200 euron pikavippi on myös mahdollista saada todella monesta eri paikasta. Luonnollisesti nämä kaikki paikat eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä 200€ pikalainan hakemiseen. Tästä syytä esittelen tässä mielestäni hyviä paikkoja 200€ vipin hakemiseen ja pyrin perustelemaan suositukset. 

Koroton 200 pikavippi - helppo hakea!

Vivuksen lainaa on erityisen helppo hakea. Paikassa on selvästi ymmärretty se, että silloin jos haluaa saada vähän lainaa netistä nopeasti tililleen, niin ei lainan hakemiseen kannatta lisätä yhtään mitään ns. turhaa. Tämä on tietysti erittäin hyvä syy hakea 200e pikavippi juuri Vivukselta, mutta on myös toinenkin erittäin hyvä syy valita juuri tämän sivusto sen hakemiseen. Se on se, että Vivus myöntää uusille asiakkaille ensimmäisen pikavipin ilman korkoja. Lainan todellinen vuosikorko on siis 0% ja maksat 200e vipistä takaisin täsmälleen samat 200 euroa. Maksuaikaa tälle korottomalle vipille voi saada jopa 61 päivää.

Jos haet Vivukselta 200e pikavipin vanhana asiakkaana, niin on korko melko korkea. Voidaan esimerkiksi mainita, että jos vanha asiakas ottaisi saman 200e lainan 61 päivän ajaksi, niin pitäisi takaisin maksaa 285€. Tässä tapauksessa todellinen vuosikorko olisi siis erittäin kovat 739,01%. Kannattaa siis suosia Vivusta lainaamiseen erityisesti siinä tapauksessa, jos sieltä ei ole ennen ottanut lainaa. Vivukselta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

200€ pikavippi jo 18-vuotiaalle

Blue Financelta on mahdollista saada 200€ pikavippi jo 18-vuotiaana. Netissä on tänä päivänä todella vähän paikkoja, joista tämä on mahdollista, ja mikä parasta, niin Vivuksen tapaan myös täältä voi saada ensimmäisen pikavipin ilman korkoja. Blue Financen kohdalla kannattaa huomata se, että se tarjoaa pikavipin lisäksi myös joustoluottoa, mutta tuo tarjous korottomuudesta koskee ilmeisesti vain pikavippiä. Lisäksi Blue Financen huonona puolena Vivukseen verrattuna on se, että koroton laina-aika on lyhyempi (14 päivää). Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ekstraluotto - lainaa monille hakijoille

Ekstraluoton vahvuus on erityisesti se, että se tuntuu antavat lainaa huomattavasti useammille hakijoille kuin toiset lainapaikat (esimerkiksi seuraavaksi esiteltävä Rahapalvelu). Tätä voikin siis suositella erityisesti niihin tilanteisiin, joissa 200e laina on pakko saada ja mielellään heti tilille. Tuo jälkimmäinen kohta on seurasta siitä, että täältä tuntuu myös voivan saada lainan heti todella moneen paikkaan. Jos täältä ottaa 200e lainan ja maksa sen kokonaisuudessaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, niin pitää takaisin maksaa 238€. Tämä on Ekstraluoton sivuilla määritelty niin, että tuo 38€ kulu syntyy 19% nostokulusta ja korko on 0%, jos lainan maksaa pois ensimmäisenä eräpäinä. Mutta toki myös tuo nostokulu on eräänlaista korkoa.

Halutessaan ensimmäisenä eräpäivänä voi myös maksaa pois 50€ alkaen pienemmän summan, mutta tässä tapauksessa jäljelle jäävä avoin laina alkaa kerryttämään korkoa. Kannattaakin siis mahdollisuuksien mukaan siihen, että hoitaa koko lainan kerralla pois. Ekstraluoton kautta lainaa voi saada, jos ikää on vähintään 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Limiitti - nopea ja helppo paikka

Limiitti-lainapalvelusta vaikuttaa olevan varsin helppoa sekä nopeaa hakea lainaa. Ja parhaassa tapauksessa täältäkin voi saada lainan jopa lähes heti omalle pankkitilille. Isompaa lainasummaa etsivien näkökulmasta yksi mahdollinen Limiitin huono puoli on se, että se myöntää joillekin hakijoille vain 500€ luottorajan (2000€ sijaan), mutta tämä ei toki haittaa, jos tarvitsee vain 200€ lainaa. Limiitin alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Ferratum - 30 päivää korotonta ja kulutonta laina-aikaa

Ferratumilta voi helposti nostaa sen joustoluoton kautta 200€ lainaa. Lisäksi myös lainan hakeminen ja itselle saaminen on vaikuttanut täällä olevan varsin nopeaa. Moniin muihin lainapaikkoihin verrattuna Ferratumin yksi erityinen vahvuus on se, että se myöntää uusille asiakkaille 30 päivän korotonta ja kulutonta laina-aikaa. Tämä on ainakin tilanne kesällä 2019. Ferratum voi myöntää lainaa vähintään 21 vuotiaille hakijoille. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Myös täältä 200e pikavippi jo 18 vuotiaille - selkeät erät

Creditstarin kautta on mahdollista hakea 200e laina jo 18 vuotiaana, tämä on Blue Financen ohella harvoja paikkoja joista tämä onnistuu. Täällä lainahakemus vaatii hieman ylempiä paikkoja enemmän täyttämistä, mutta se pitäisi silti onnistua muutamassa minuutissa. Täältä on CreditStarin nettisivujen perusteella mahdollista saada pikavippi heti yleisimpiin pankkeihin. Täältä otettu laina maksetaan takaisin tasasuuruisissa erissä 30 päivän - 12 kuukauden maksuajalla. Esimerkkinä voidaan mainita, että jos koko lainan maksaisi takaisin tuolloin 30 päivänä päästä, niin olisi maksuerä 213,50€, jos taas maksuaikaa ottaisi 12 kuukautta, niin olisi kuukausittainen erä 24,76€. Hae nyt pikavippi Creditstarilta.