Lainaa 19 vuotiaalle – Pikavippi 19v vuonna 2019 heti näiltä, alkaen 50e / 100e

Netissä on muutama paikka, mistä myönnetään lainaa 19 vuotiaalle. Suurimmalla osalla lainapaikoista on alaikäraja kuitenkin ainakin 20 vuotta, ja usein alaikärajaa ei edes kerrota selkeästi etusivulla, jolloin voi olla turhauttavaa törmätä kyseiseen ikärajaan siinä vaiheessa, kun on löytänyt mielestään hyvän pikalainan ja on jo valmis lainaamaan rahaa. Tästä syystä olen listannut tähän alle omasta mielestäni parhaat lainapaikat 19 vuotiaalle.

Paras laina 19 vuotiaalle

Blue Finance on perinteisesti vaikuttanut myöntävän monille täysi-ikäisille, mutta alle 20-vuotiaille lainaa. Tätä voi ainakin lainaa hakevan henkilön näkökulmasta pitää vahvuutena. Toinen mahdollinen tämän palvelun vahvuus on se, miten kattavasti siltä voi saada lainaa. Blue Financelta voi nimittäin saada joustoluottoa 100 - 5000€. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainaa alkaen 50€ 19-vuotialle ja vanhemmille

Credit24:ltä voi saada lainaa, jos ikää on vähintään 19-vuotta. Pienin mahdollinen Credit24:ltä haettava laina on 50€ ja toisesta ääripäästä löytyy 4000€ maksimilaina. Credit24 on pitkään toiminut lainapalvelu. Siltä haettavien lainojen todelliset vuosikorot ovat alle 30%. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Lainaa melko nopeasti järkevillä ehdoilla, myös isommat lainat

Omalaina on hyvä valinta silloin, jos haluaa 19 vuotiaana lainaa melko järkevillä lainaehdoilla (perinteisiin pikavippeihin verrattuna), eikä ole tulenpalava kiire saada rahoja omalle tilille. Lainaa täältä voi hakea 100€ alkaen ja periaatteessa isoin mahdollinen lainasumma on 60 000 euroa, mutta käytännössä läheskään noin ison lainan saaminen on toki lähes mahdotonta monien 19 vuotiaiden elämäntilanteen huomioiden. Laina-aikaa täältä saa lainoille 1 - 15 vuotta, mutta pienille lainoille ei voi mitään superpitkää laina-aikaa ottaa. 

Omalainan kautta voi saada lainaa, jos 19 vuoden iän lisäksi on myös säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Omalaina ei myönnä lainaa suoraan itse vaan sen sijaan se tarjoaa sinulle lainoja hakemuksesi perusteella ja voit sitten valita näistä itsellesi parhaiten sopivan. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Hyvät mahdollisuudet saada laina - Limiitti

Vaikuttaa siltä, että Limiitti on yksi helpoimmista paikoista saada pikavippi juuri nyt. Ja jos näin on myös 19 vuotiaiden kohdalla, niin kannattaa luonnollisesti tätä kokeilla silloin, jos lainaa pitää saada heti. Tältä sivustolta voi lainaa hakea 100 - 2000 euroa, ja lainan hakeminen onnistuu todella helposti ja vikkelästi. Jos haluat lukea ennen lainan hakemista enemmän Limiitti-palvelusta, niin onnistuu se tältä tämän sivuston alasivulta. Hae lainaa Limiitti-palvelusta.

Vielä yksi paikka hakea lainaa 19 vuotiaalle

Mikäli et jostain syystä halua käyttää mitään yllä mainituista (mielestäni parhaista vaihtoehdoista 19-vuotiaille), niin voi lainaa hakea 19v:nä myös perinteisestä Vippi.fi palvelusta. Vippi-palvelu tarjoaa kaksi eri lainatuotetta eli kooltaan 100e - 2000e joustoluoton ja kooltaan 1000e - 10000e kulutusluoton. Todennäköisesti 19 vuotiaana on huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada tuo joustoluotto.

Tämä palvelu on ylempänä mainitun Limiitin-rinnakkaispalvelu, eli molemmista näistä ei voi saada lainaa ainakaan samaan aikaan. Jostakin syystä Limiitti-palvelusta tunnutaan kuitenkin myöntävän lainaa useammille hakijoille kuin Vippi-palvelusta. Eli ainakin, jos haussa ei ole yli 2000€ laina, niin kannattaa hyvin mahdollisesti valita se. Jos kuitenkin haluat lainaa yli 2000€ tai muuten Vippi-miellyttää enemmän, niin voit toki hakea lainaa täältäkin. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Muistathan lainata järkevästi ja vain sen verran, että voit selviytyä lainan takaisin maksamisesta.