Lainaa 19 vuotiaalle – Pikavippi 19v vuonna 2019 heti näiltä, alkaen 50e / 100e

Netissä on muutama paikka, mistä myönnetään lainaa 19 vuotiaalle. Suurimmalla osalla lainapaikoista on alaikäraja kuitenkin ainakin 20 vuotta, ja usein alaikärajaa ei edes kerrota selkeästi etusivulla, jolloin voi olla turhauttavaa törmätä kyseiseen ikärajaan siinä vaiheessa, kun on löytänyt mielestään hyvän pikalainan ja on jo valmis lainaamaan rahaa. Tästä syystä olen listannut tähän alle omasta mielestäni parhaat lainapaikat 19 vuotiaalle.

Paras laina 19 vuotiaalle

Tilastojen perusteella Blue Financelta on melko hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Tätä voi pitää positiivisena merkkinä, sillä vaikka netissä onkin siis useampia paikkoja, jotka ovat periaatteessa valmiit myöntämään lainan 19-vuotialle, niin vaikuttaa monien niiden tapauksessa olevan käytännössä niin, että niiltä on todella vaikeata saada myönteinen luottopäätös tuon ikäisenä. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Finance tarjoaa tällä hetkellä kahta eri lainaa. Ensimmäisenä heillä on pikavippi, jonka suurus on 100 - 700€ (tosin ekan lainan raja on kaiketi enintään 300€) ja lisäksi on olemassa laina, jota he kutsuvat joustoluotoksi. Joustoluotolla tarkoitetaan käytännössä siis lainatiliä, jolta voi ottaa lainaa aina siihen asti, että lainaraja on täynnä. Blue Financen tapauksessa tämä lainaraja on 2000€. 

Jos haluaa maksimoida mahdollisuudet saada Blue Financelta lainaa 19-vuotiaana, niin kannattaa luultavasti hakea "pikavippi". Yleensähän näitä pienempiä lainoja on luonnollisesti helpompi saada kuin isompia. Tällä hetkellä Blue Finance vieläpä tarjoaa ensimmäinen pikavipin (max. 300€) 14 päivänä ajaksi ilman korkoja. Blue Financen pikavipin hyvät puolet tarkoittavat sitä, että kyseessä on mielestäni tämän hetken paras pikavippi 19-vuotiaalle. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Helppo hakemus 100 - 400e pikavipille

Nostan Lainaston vuoden 2019 toiseksi parhaaksi pikalainaksi 19-vuotiaille. Tähän on muutamia syitä. Ensimmäinen on se, että täältä on todella helppoa ja nopeata hakea lainaa. Lainanhakija ei siis joudu turhautumaan samalla tavalla kuin joidenkin lainapalveluiden kohdalla, jossa lainanhakemuksen käsittelyyn menee puolipäivää. Hyvää on myös se, että lainatut rahat maksetaan käytännössä heti hakijan pankkitilille. Lisäksi positiivista on se, että lainaa saa melko kattavasti eri summilla: pienin mahdollinen laina, jonka 19-vuotiaana voi saada on 100€ ja isoimillaan lainaa voi ottaa 400€. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Kaikkia Lainaston lainoja voi lyhentää hiljalleen erissä. Eli et joudu maksamaan lainaa kokonaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Tarkka lyhennysaikataulu ja summat riippuvat tietenkin siitä, minkä tyyppisen kokoisen lainan otit.

Lainaston pikalainaa tarjoava yritys on erittäin luotettava. Lisäksi hyvää tässä lainassa on se, että saat lainasta helposti laskun sähköpostiin, sen sijaan, että se laitettaisiin tulemaan perinteisellä postilla. HUOM: Lainaston lainatuotteista ainoastaan tuon 100 - 400€ pikalainan ikäraja mahdollistaa sen, että 19 vuotias voi saada lainaa. Eli sen joustoluottoa tai kulutusluottoa ei voi saada 19 vuotiaana. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaa alkaen 50€ 19-vuotialle ja vanhemmille

Creditstar on ainakin itselleni verrattain uusi tuttavuus, mutta myös täältä pitäisi olla mahdollista saada pikavippi jo 19 vuotiaana. Lainaa täältä voi ottaa pienimillään 50 euroa ja isoimmillaan 2000 euroa. Täältä otettu laina maksetaan takaisin 1 - 12 kuukauden maksuajalla tasaerissä. Tämän paikan suhteen on hyvä tiedostaa se, että lainahakemus on jonkun verran pidempi kuin monissa muissa paikoissa, eli jos lainaamisen helppous ja nopeus on avainasemassa, niin ei tämä välttämättä ole paras lainapaikka. Täälläkään hakemuksen täyttämiseen ei kyllä pitäisi kulua enempää kuin muutama minuutti. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Lainaa melko nopeasti järkevillä ehdoilla, myös isommat lainat

Omalaina on hyvä valinta silloin, jos haluaa 19 vuotiaana lainaa vähän järkevimmillä lainaehdoilla (perinteisiin pikavippeihin verrattuna), eikä ole tulenpalava kiire saada rahoja omalle tilille. Lainaa täältä voi hakea 100€ alkaen ja periaatteessa isoin mahdollinen lainasumma on 60 000 euroa, mutta käytännössä läheskään noin ison lainan saaminen on toki lähes mahdotonta monien 19 vuotiaiden elämäntilanteen huomioiden. Laina-aikaa täältä saa lainoille 1 - 15 vuotta, mutta pienille lainoille ei voi mitään superpitkää laina-aikaa ottaa. 

Omalainan kautta voi saada lainaa, jos 19 vuoden iän lisäksi on myös säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Omalaina ei myönnä lainaa suoraan itse vaan sen sijaan se tarjoaa sinulle lainoja hakemuksesi perusteella ja voit sitten valita näistä itsellesi parhaiten sopivan. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Hyvät mahdollisuudet saada laina - Limiitti

Vaikuttaa siltä, että Limiitti on yksi helpoimmista paikoista saada pikavippi juuri nyt. Ja jos näin on myös 19 vuotiaiden kohdalla, niin kannattaa luonnollisesti tätä kokeilla silloin, jos lainaa pitää saada heti. Tältä sivustolta voi lainaa hakea 100 - 2000 euroa, ja lainan hakeminen onnistuu todella helposti ja vikkelästi. Jos haluat lukea ennen lainan hakemista enemmän Limiitti-palvelusta, niin onnistuu se tältä tämän sivuston alasivulta. Hae lainaa Limiitti-palvelusta.

Vielä yksi paikka hakea lainaa 19 vuotiaalle

Mikäli et jostain syystä halua käyttää mitään yllä mainituista (mielestäni parhaista vaihtoehdoista 19-vuotiaille), niin voi lainaa hakea 19v:nä myös perinteisestä Vippi.fi palvelusta. Tämän palvelun etuna on ylempänä mainittuihin palveluihin verrattuna se, että täältä voi saada lainaa myös yöllä. Tämä palvelu tarjoaa kaksi eri lainatuotetta eli kooltaan 100e - 2000e joustoluoton ja kooltaan 1000e - 10000e kulutusluoton. Todennäköisesti 19 vuotiaana on huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada joustoluotto. Tämä palvelu on sivun alussa mainitun Limiitin-rinnakkaispalvelu, eli molemmista näistä ei voi saada lainaa ainakaan samaan aikaan. Kannattaa siis valita se, joka on enemmän mieleen.

On hyvä huomata, että Vippi tuntuu tällä hetkellä myöntävän lainoja melko kitsaasti, eli vaikka täältä ei saisi lainaa, niin ei se tarkoita sitä, etteikö sitä voisi irrota jostain muualta. Vippiäkin kannattaa kuitenkin ehdottomasti harkita, jos haluaa lainaa netistä. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Muistathan lainata järkevästi ja vain sen verran, että voit selviytyä lainan takaisin maksamisesta.