Pikavippi 18v heti – Lainaa alkaen 50€ 18-vuotiaalle, myös koroton pikavippi tarjolla

Internetissä ei ole olemassa montaa paikkaa, joista voidaan myöntää pikalaina 18-vuotiaalle. Muutama onneksi kuitenkin. Alla siis muutama lainapaikka, joita voi suositella pikalainan hakijoille muistakin syistä kuin siitä, että ne voivat myöntää lainaa 18-vuotiaille. Lisäksi sivun loppuosassa pari lainahakemuksia kilpailuttavaa tahoa, joiden kautta jo 18-vuotias voi hakea lainaa.

Koroton pikavippi 18-vuotiaalle:

Blue Finance lienee ainoa firma, joka tarjoaa tällä hetkellä korottoman ja kuluttoman pikavipin 18-vuotiaille. Toki tähänkin liittyy eräitä tärkeitä rajoituksia. Ensimmäinen rajoitus on se, että tuo koroton pikavippi on tarjolla vain uusille asiakkaille. Sitten on vielä ne rajoitukset, että korotonta lainaa voi saada vain 100 - 300€ ja takaisinmaksuaikaa sille voi saada vain 14 päivää. Jos kuitenkaan nämä rajoitukset eivät häiritse, niin voi Blue Finance olla oikein hyvä pikavippipaikka. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Tämän edellä käsitellyin pikavipin lisäksi Blue Financella on myös joustoluotto-tuote, mutta todennäköisesti tätä on huomattavasti vaikeampi saada 18-vuotiaana. Lisäksi joustoluoton vuosikorko on korkeampi kuin edes vanhan asiakkaan pikavipin. Joustoluotto voi kuitenkin soveltua isompiin rahantarpeisiin, sillä sitä voi saada jopa 5000€ verran.

Todennäköisesti Blue Financen pikavippi on laina, joka 18 vuotiaalla opiskelijalla on muihin pikavippeihin verrattuna poikkeuksellisen hyvät saumat saada. Hae nyt pikavippi BlueFinancelta.

Uusi laina 18 vuotiaille - alkaen 50e

Creditstar tarjoaa tietääkseni pienimmän lainan, jonka 18 vuotias voi saada vuonna 2018. Täältä pikavippiä voi nimittäin hakea vain 50 euroa, kun taas muualla raja on vähintään 100 euroa. Lainan hakeminen täältä myös vaikuttaa varsin helpolta ja ainakin tietojen perusteella täältä pitäisi kohtuullinen mahdollisuus saada laina jo 18 vuotiaana. Näin on, koska erityisiä ehtoja lainan saamiselle vaikuttavat olevan vain se, että luottotietojen pitää olla kunnossa sekä se, että tulojen pitää olla säännölliset. Tämä viimeinen osa tarkoittanee käytännössä sitä, että on pakko olla työelämässä, jos haluaa lainaa täältä. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Lainaa jopa 2000 euroa 18 vuotialle

Limiitin kautta on mahdollista hakea 2000 euron lainarajaa jo 18 vuotiaana. Todennäköisempää lienee kuitenkin se, että sieltä myönnetään 500 euron luottoraja. Molempien näiden lainrajojen puitteisessa voi luonnollisesti nostaa huomattavasti pienempiä summia myöskin, ensimmäisen lainan pienin mahdollinen nosto on 100 euroa. Näiden edellä mainittujen lainarajojen lisäksi myös se on tietenkin mahdollista, että täältä ei saa ollenkaan lainaa, mutta se tietysti selviää vain kokeilemalla, minkä päätöksen saa. Hae nyt lainaa Limiittiltä.

Hae lainatarjouksia 18-vuotiaana

Omalaina poikkeaa noista ylemmistä pikavippifirmoista siinä, että tämä ei tarjoa itse suoraan lainaa. Sen sijaan se voi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen usean eri lainapalvelun kesken. Ja jos lainaa on mahdollista saada jopa useammasta paikasta, niin voi tarjouksista sitten valita itselleen sopivimman. Omalaina kertoo, että sen kautta voi hakea lainaa jo 18-vuotiaana. Lainaa Omalainan avulla voi hakea 100 - 60 000€. Koska Omalaina ei myönnä itse lainaa, niin voi sen kautta olla paljon vaikeampi saada lainaa heti kuin noilta ylemmiltä paikoilta. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Myös täältä voi nyt hakea lainatarjouksia 18-vuotiaana

Lendo alensi hiljattain sen ikärajaa. Nyt Lendon kautta voi olla mahdollista saada lainaa jo 18-vuotiaana. Joskin ei välttämättä helppoa. Lendo toimii samalla periaatteella kuin Omalaina, mutta täällä on korkeampi minimilainasumma: Lendon kautta voi hakea lainaa 500 - 60 000€. Omalainan tapaan myös täältä voi palvelun toimintatavan takia olla vaikea saada lainaa heti tilille. Hae nyt lainaa Lendon kanssa.