Pikavippi heti 18v – Näiltä 18 vuotiaille heti tilille lainaa alkaen 50e ja 100e

Internetissä ei ole olemassa montaa paikkaa, jossa myönnetään pikalaina 18 vuotiaalle. Muutama kuitenkin onneksi. Alla muutama, joita voi suositella pikalainan hakijoille muistakin syistä kuin siitä, että ne myöntää lainaa 18 vuotiaille.

Koroton pikavippi 18-vuotiaalle:

Blue Finance lienee ainoa firma joka tarjoaa tällä hetkellä korotomman ja kuluttoman pikavipin 18-vuotiaille. Toki tähänkin liittyy eräitä tärkeitä rajoituksia. Ensimmäinen rajoitus on se, että lainasumma voi olla vain väliltä 100 - 300€ ja lisäksi korottomalla pikavipillä on takaisinmaksuaikaa ainoastaan 14 vuorokautta. Isompaan ja pidempään rahan tarpeeseen tämä ei toki ole näistä rajoituksista johtuen kovin hyvä vaihtoehto, mutta jos 18-vuotiaana etsii pienehkö lainaa vain lyhyeksi aikaa, niin kannattaa Blue Financea ehdottomasti harkita.

Tämän edellä käsitellyin pikavipin lisäksi Blue Financella on myös joustoluotto-tuote, mutta todennäköisesti tätä on huomattavasti vaikeampi saada 18 vuotiaana. Todennäköisesti Blue Financen pikavippi on laina, joka 18 vuotiaalla opiskelijalla on muihin pikavippeihin verrattuna poikkeuksellisen hyvät saumat saada. Hae nyt pikavippi BlueFinancelta.

Uusi laina 18 vuotiaille - alkaen 50e

Creditstar tarjoaa tietääkseni pienimmän lainan, jonka 18 vuotias voi saada vuonna 2018. Täältä pikavippiä voi nimittäin hakea vain 50 euroa, kun taas muualla raja on vähintään 100 euroa. Lainan hakeminen täältä myös vaikuttaa varsin helpolta ja ainakin tietojen perusteella täältä pitäisi kohtuullinen mahdollisuus saada laina jo 18 vuotiaana. Näin on, koska erityisiä ehtoja lainan saamiselle vaikuttavat olevan vain se, että luottotietojen pitää olla kunnossa sekä se, että tulojen pitää olla säännölliset. Tämä viimeinen osa tarkoittanee käytännössä sitä, että on pakko olla työelämässä, jos haluaa lainaa täältä. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Lainaa jopa 2000 euroa 18 vuotialle

Limiitin kautta on mahdollista hakea 2000 euron lainarajaa jo 18 vuotiaana. Todennäköisempää lienee kuitenkin se, että sieltä myönnetään 500 euron luottoraja. Molempien näiden lainrajojen puitteisessa voi luonnollisesti nostaa huomattavasti pienempiä summia myöskin, ensimmäisen lainan pienin mahdollinen nosto on 100 euroa. Näiden edellä mainittujen lainarajojen lisäksi myös se on tietenkin mahdollista, että täältä ei saa ollenkaan lainaa, mutta se tietysti selviää vain kokeilemalla, minkä päätöksen saa. Hae nyt lainaa Limiittiltä.

Pikavippi 18v - hyvät mahdollisuudet lainaan

Lainaston verkkosivut voivat olla ensimmäistä kertaa lainaa etsiville hieman hämmentävät. Yritys nimittäin tarjoaa montaa eri lainatuotetta, ja erityisesti 18 vuotiaan näkökulmasta olennaista on se, että näistä oikeastaan vain yhdestä on olemassa mahdollisuudet saada pikavippi 18 vuotiaana.

Kyseinen tuote on Lainaston sivuilla nimellä "pikalaina". Jos siis haluat varmistaa, että sinulla on hyvät mahdollisuudet laina 18-vuotiaana, niin kannattaa pitää huoli siitä, että hakee lainaa juuri tämän tuotteen kautta.

Positiivista on se, että sen lisäksi, että jo 18-vuotias voi saada kyseisen Pikalainan, niin on sillä myös muita hyviä puolia. Ensimmäinen ja varmasti monille tärkein on se, että lainan saa heti tilille. Toki tässä voi joskus olla pientä viivettä, mutta jos haet lainaa ennen kello 23, niin on hyvät mahdollisuudet siihen, että laina saapuu pankkitilillesi alle 15 minuutin päästä siitä, kun alat hakemaan sitä.

Toisena kyseisen lainan vahvuutena voi pitää sitä, että se on lainaehdoiltaan melko hyvä. Lainan korko on moniin muihin pikalainoihin verrattuna melko OK (noin 49%). Toinen hyvä juttu on se, että lainaa voi halutessaan lyhentää jopa vuoden ajan. Toki sen voi myös maksaa vaikka heti, kun saa laskun sähköpostiinsa, mutta näin ei ole pakko tehdä. Ja on myös hyvä huomata, että lainan korot on ikään kuin laskettu sisään saamaasi laskuun, eli et voi säästää rahaa sillä, että maksat lainan heti pois, verrattuna siihen, että käytät koko lainalle myönnetyn vuoden maksuajan.

Tämän pikavipin saaminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla, eli kirjaudut vain Lainaston sivuilla sisään oman pankkisi tunnuksilla, täytät erittäin nopean lainahakemuksen ja saat lainapäätöksen käytännössä heti. Laina siirtyy luonnollisesti helposti tänne samaiseen pankkiin, jonka kautta hait vippiä.

Tätä tässä esiteltyä vippiä voi saada korkeintaan 400€ ja sen pienin mahdollinen summa on 100€, eli se ei todellakaan ole summiltaan kovin laaja, mutta onneksi tämä skaala riittää moniin tilanteisiin varsin hyvin. Summiltaan tätä pikavippiä voi ottaa 100€ ja 400€ lisäksi vaihtoehtoisesti myös 200€ tai 300€, eli esimerkiksi 150€ ei valitettavasti onnistu.

Lainaston ja seuraavan tällä sivulla pikavipin omistaa sama taustayritys, mutta tämän tässä esitellyn pikalainan kautta on todennäköisesti paljon helpompi saada lainaa kuin Nordcreditin kautta. Tähän syynä on erityisesti se, että Nordcredit myöntää heti kerralla huomattavasti isomman lainan, jolloin sen kohdalla luonnollisesti tehdään paljon tarkempaa seulontaa sen suhteen, kenelle se voidaan myöntää. Ja luonnollisestihan 18-vuotiaalla ei yleensä ole esimerkiksi samanlaisia tuloja tai ainakaan samanlaista tulohistoriaa kuin vanhemmilla henkilöillä.