10 tai 20 euroa lainaa – Näiltä saa pikavipin 10€ ja 20€ summilla (2019)

Pieniä pikalainoja on varsin vaikea saada tänä päivänä. Useimmiten yritykset ovat asettaneet pikalainan alarajaksi vähintään 100 euroa. Asia on ymmärrettävä sillä 10 tai 20 euron pikalainasta ei paljon jää käteen pikalainoja myöntäville yrityksille, varsinkin verrattuna siihen, että jotkut niistä tarjoavat tänä päivänä jopa 4000 euron lainoja. On kuitenkin olemassa pari paikkaa josta saa vielä tätä nykyä heti tilille 10 tai 20€ pikalainan (heti = kokemuksen pohjalta yleensä alle 10 minuuttia, ei välttämättä onnistu kaikissa tapauksissa), kolme näistä esittelyssä alla.

Vaihtoehto #1 10 / 20€ pikalainalle

Vivus on erityisen hyvä lainapalvelu silloin, jos haluaa vain pienen määrä rahaa lainaan. Näin on koska yritys ei itse asiassa tarjoa ensimmäistä lainaa hakeville kuin korkeintaan 400 euroa lainaa. Toinen syy hyvyyteen on se, että myös tässä paikassa lainan hakeminen on varsin nopeata sekä helppoa, eikä mitään liitteitä tarvitse lähettää. Ja tämä palvelu on vielä erityisen hyvä niille, jotka myös pienten lainojen kohdalla stressaavat koroista (toki sinänsä tosi järkevää, ettei anna huonojen tapojen syntyä): täältä nimittäin saa ensimmäinen lainan kokonaan ilman korkoa. Muiden tämän sivun vaihtoehtojen tapaan myös Vivuksella on kätevää se, että asiakas voi valita euron tarkkuudella sen, miten paljon lainaa haluaa, näin ollen siis 10 ja 20 euron lainojen lisäksi myös esimerkiksi 15 euron lainan hakeminen onnistuu todella helposti. Vivuksen ikäraja on tällä sivulla mainituista lainapaikoista matalin: 20 vuotta, kahdesta muusta paikasta lainaa voi saada aikaisintaan 21 vuotiaana.

Vivukselta lainan hakeminen on selkeää. Esimerkissä valittu 20€ lainasumma ja 14 päivän laina-aika. Uudelle asiakkaalle pisin mahdollinen laina-aika on 30 päivää ja vanhoille asiakkaille 61 päivää. Hae pikavippi Vivukselta.

Vaihtoehto #2 pienelle pikalainalle

Ferratum on varsin hyvä lainapalvelu ja erityisen hyvänä vaihtoehtona sitä voi pitää silloin, jos haluaa ottaa vain pienen pikalainan. Näin on koska yrityksen palvelu mahdollistaa sen, että lainaa voi hakea vaikka vain 1 euron! Eurosta eteenpäin voikin sitten valita oikeastaan kaikki mahdolliset summat hakea lainaa 2000 euroon asti! Yksi iso syy siihen, miksi Ferratum voi myöntää näin pieniä lainoja on se, että koko lainaprosessi on automatisoitu Ferratumilla. Kaikki siis (kaiketi) tapahtuu ilman, että ihminen puuttuu prosessiin. Voit siis hakea lainaa helposti yrityksen nettisivujen kautta, saada hakemuksen hyväksyttyä nopeasti ja tämän jälkeen rahat siirtyy oikeastaan heti omalle pankkitilille.

Ferratumin korot eivät ole maailman pienimmät, mutta jos lainaa hakee mainitut 10 tai 20 euro, tai edes 30€, niin sillä ei lopulta ole kovin suurta merkitystä onko se vuosikorko 15% vai 150% (tosin juuri nyt Ferratum vieläpä tarjoaa ensimmäisen siltä otetun lainan 30 päivän ajaksi ilman korkoja). Näin on tietenkin varsinkin, jos lainan maksaa takaisin heti ensimmäisenä eräpäivänä. Tämä on tietenkin vahvasti suositeltua erityisesti pienten lainojen kohdalla, ettei laina jää roikkumaan. Ferratumin yksi erikoisominaisuus on se, että siltä saa toisesta nostetusta lainasta alkaen lainaa yöllä - eli jos vaikka tarvitset yöllä hieman bussirahaa tilille, niin voi Ferratum olla oikein hyvä ratkaisu. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Tältä lainaa alkaen 10€

Suomilimiitiltä voi saada lainaa 10 eurosta alkaen (ja toki siis myös 20€ laina onnistuu). Tätä lainaa tarjoavalla firmalla on myös pari muuta lainapaikkaa, mutta firma vaikuttaa panostavan tällä hetkellä selkeästi eniten tähän lainapaikkaan. Suomilimiitiltä saa tätä tekstiä kirjoittaessa ensimmäisen lainan ilman nostopalkkiota ja lisäksi vielä alkuun lainalle korotonta laina-aikaa. Täältä voi siis olla varsin hyvä idea hakea 10 tai 20 euron pikalainaa. Suomilimiitin alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Erityistä huomioitavaa pientä pikalainaa hakiessa:

Jos pieni pikalaina on samalla ensimmäinen pikalaina, kuten yleensä on, niin on syytä olla tietoinen siitä, että ensimmäinen pikalainan ottaminen alentaa merkittävästi kynnystä uusien hakemiseen. Kannattaa siis harkita tarkkaan, haluaako varmasti ottaa pikalainan, jos omaa taipumuksen siihen, että asiasta saattaa tulla tapa. Tämän kokoiselle pienelle pikavipille löytyy kuitenkin todella usein monia muita vaihtoehtoja. Näistä vaihtoehdoista voidaan mainita esimerkiksi nettikirppikset, divarit ja vaikka ihan perinteinen asunnon jokaisen paikan (sohvanvälit, takkien ja housujen taskut jne.) penkominen - monesti ainakin näiden kaikkien yhdistelmällä saa melko nopeasti kerättyä kokoon 10 euroa tai 20 euroa.