Paras pikavippi tältä lainafirmalta

Koska olen saanut tai joutunut kokeilemaan useita pikavippifirmoja viimeisen muutaman vuoden aikana, niin on päähän myös syntynyt jonkunlainen käsitys siitä, mitkä firmat ovat hyviä ja mistä taas en mielellään hakisi uudestaan lainaa. Tämän käsityksen perusteella päätin sitten valita mielestäni parhaan pikavipin. Koska tämä on siis vain yhden pikavippiä / lainaa ottaneen henkilön näkemys, niin lisäsin valinnan perusteluiden alle myös kommenttiosion. Tuossa osiossa kaikki voivat vapaasti kertoa oman näkemyksensä siitä, mikä on vuoden 2019 paras pikavippi. Oikein hyvillä perusteluilla voi ehkä jopa onnistua kääntämään pääni. 🙂 Pidemmittä puheitta siis seuraavassa mielestäni tämän hetken paras pikavippi.

Vuoden 2019 paras pikavippi - Ostosraha

Ostosraha tykkää puhua sen lainasta kulutusluottona, mutta omasta mielestäni sitä voi kyllä sen nopeuden ja helppouden ansiosta pitää hyvin myös pikavippinä. Erona perinteisiin pikavippeihin on lähinnä se, että lainaa voi saada jopa varsin ison summan 3000€ ja että pienin mahdollinen lainasumma on 400€ (alempana mainittuna palvelu, josta saa lainaa 1€ alkaen!). Lisäksi erottavaa on se, että korot ovat melko matalia (verrattuna moniin muihin lainapalveluihin) ja se, että kuukausierät ovat selkeitä. Lainaa Ostosrahalta voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Tarkempia perusteluita parhaan pikavipin valinnalla

Lainan hakemisen helppous. Tämä on itselleni erittäin tärkeää pikavippiä valitessa. Jos haluan lainaa nopeasti tililleni, niin en todellakaan halua ruveta skannailemaan mitään lippuja ja lappuja sitä varten, vaan lainan hakemisen pitää onnistua helposti vain pankkitunnuksilla. Ja tämä siis onnistuu täällä. Lisäksi tähän helppouteen voi nähdä liittyvän sen, että lainapalvelun sivusto on rakennettu niin, että se kautta on helppoa hakea lainaa käytännössä riippumatta oman selauslaitteen näytön koosta.

Rahat nopeasti tilille. Ostosraha kykenee maksamaan pikavipin heti isoimpaan osaan suurista pankeista. Esimerkiksi Nordea, OP ja Danske Bank hoituvat hyvin. Voi siis sanoa, että täältä on varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa nopeasti tilille.

Puolijärkevät korot. Pikavippien pitkän aikavälin korothan eivät koskaan ole matalia. Eli siitä, että saa rahaa nopeasti ja mukavasti tilille, joutuu maksamaan korkeampien korkojen muodossa. Tämän palvelun korot eivät kuitenkaan ole missään nimessä pahimmasta päästä ja parhaimmillaan ne voivat olla pitkällä aikavälillä pikavippien suhteen hyvin pitkälti internetin pienimpiä.

Lainaa saatavilla monille eri hakijoille. Tämä ei välttämättä suoranaisesti kosketa itseäni, mutta muiden näkökulmasta se voi olla varsin tärkeä asia. Tästä palvelusta vaikutta olevan monilla eri hakijoilla mahdollisuudet saada lainaa, sillä palvelun ikäraja on melko hillitty 21 vuotta ja koska pikalainan kohdalla ei kysellä ihmeempiä dokumentteja.

Laskut kätevästi sähköpostiin. Moni pikalainaa ottanut henkilö ei mielellään halua laskua perinteiseen postilaatikkoon tai postiluukusta eteisen lattialle, joten onkin erittäin hyvä, että tästä palvelusta lainalaskun saa helposti sähköpostiin.

Tässä olivat mielestäni tärkeimmät perustelut sille, miksi Ostosrahan pikavippi on vuoden 2019 paras. Luonnollisesti näiden lisäksi on myös paljon pienempiä kivoja juttuja, kuten esimerkiksi se, että kyseessä on pitkään toiminut lainapalvelu. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Haluatko pienempää lainaa heti?

Ostosrahan mahdollinen heikkous on se, että sen minimilainasumma on 400€. Tuo voi toki monelle pikavipin hakijalle olla vähän turhan iso. Jos haluat pienempää lainaa, niin voi olla hyvä idea avata Ferratumille joustava-luotto. Tuolta luotolta saa nostettua lainaa 1€ alkaen - ja toisaalta jopa 4000€ Ferratumin vahvuus on nopeus ja helppous. Oman kokemukseni perusteella täältä voi lainaa saada jopa heti itselle. Ferratumin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Etsitkö paras pikavippiä 18 tai 19-vuotiaalle?

Ostosraha ja Ferratum eivät myönnä lainaa alle 20-vuotiaille. Jos kuitenkin etsit parasta pikavippiä 18- tai 19-vuotiaalle, niin voi Blue Finance hyvin mahdollisesti tarjota sen. Blue Financen kautta voi saada lainaa 18-vuotiaasta alkaen 100 - 5000€. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Paras pikavippifirma vs. paras pikavippi

Tuossa yllä on puhuttua Ostosrahasta vähän kuin se olisi myös se firma, joka sen kautta myöntää lainan. Tarkasti ottaen on kuitenkin niin, että lainan myöntäjä on OPR-Finance. Jolloin kaiketi tuon voi valita parhaaksi pikavippifirmaksi. On kuitenkin ihan hyvä olla tietoinen, että kyseinen yritys tarjoaa myös muita pikavippejä Ostosrahan lisäksi, enkä ainakaan toista näistä nostaisi tämän pikavipin rinnalle parasta pikavippiä pohdittaessa.

Mikä on sinun mielestäsi paras pikavippi juuri nyt?

Voi kertoa tämän alla olevan kommenttiosion kautta omia näkemyksiäsi täysin avoimesti.

Parhaat vielä isommat lainat

Kuten tässä on tullut esille, niin Ostosraha on loistava valinta jopa varsin isoille pikavippien tyyppisille lainoille. Jos kuitenkin haussa on vielä 10 000 euroa isompi laina, niin joutuu tietysti etsimään Ostosrahan sijaan jonkun toisen vaihtoehdon. Tätä varten kannattaa tutustua parhaat lainat -sivuun, jossa on esitelty kolmea paikkaa etsiä netistä parhaat lainatarjoukset nopeasti.