Paras pikavippi tältä lainafirmalta

Koska olen saanut tai joutunut kokeilemaan useita pikavippifirmoja viimeisen vuoden aikana, niin on päähän myös syntynyt jonkunlainen käsitys siitä, mitkä firmat ovat hyviä ja mistä taas en mielellään hakisi uudestaan lainaa. Tämän käsityksen perusteella päätin sitten valita mielestäni parhaan pikavipin. Koska tämä on siis vain yhden pikavippiä / lainaa ottaneen henkilön näkemys, niin lisäsin valinnan perusteluiden alle myös kommenttiosion. Tuossa osiossa kaikki voivat vapaasti kertoa oman näkemyksensä siitä, mikä on vuoden 2018 paras pikavippi. Oikein hyvillä perusteluilla voi ehkä jopa onnistua kääntämään pääni. 🙂 Pidemmittä puheitta siis seuraavassa mielestäni tämän hetken paras pikavippi.

Paras pikavippi 2018

Päädyin siihen, että Laina.fi-tarjoaa tämän hetken parhaan pikavipin. Kun puhun tässä pikavipistä, niin viittaan erityisesti palvelun ”käyttölainaan”, näin on koska tämä laina vastaa mielestäni melko hyvin pikavippiä. Yritys kuitenkin tarjoaa tämän lisäksi myös varsin laadukkaan kertalainan. Näiden kahden yhdistelmän pohjalta rohkenen sanoa, että sen lisäksi että täällä on mielestäni tarjolla paras pikavippi, niin on tämä myös paras pikavippifirma juuri nyt. Hae nyt Laina.fi-palvelusta pikavippi.

Tarvitsetko ehdottomasti lainaa nyt?

Yllä oleva Laina-palvelu on siis mielestäni tämän hetken paras pikavippi. Ongelma on kuitenkin se, että se ei jostain syystä vaikuta myöntävän lainaa kuin todella harvoille hakijoille. Jos siis tarvitset kipeästi lainaa juuri nyt, niin kannattaa hyvin mahdollisesti valita lainapaikaksi Blue Finance, sillä siltä tuntuu olevan todella hyvät mahdollisuudet saada lainaa (100 - 2000€), kunhan ikää on vähintään 18 vuotta ja luottotiedot kunnossa. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Perusteluita parhaan pikavipin valinnalla

Lainan hakemisen helppous. Tämä on itselleni erittäin tärkeää pikavippiä valitessa. Jos haluan lainaa nopeasti tililleni, niin en todellakaan halua ruveta skannailemaan mitään lippuja ja lappuja sitä varten, vaan lainan hakemisen pitää onnistua helposti vain pankkitunnuksilla. Ja tämä siis onnistuu täällä. Lisäksi tähän helppouteen voi nähdä liittyvän sen, että lainapalvelun sivusto on rakennettu niin, että se kautta on helppoa hakea lainaa käytännössä riippumatta oman selauslaitteen näytön koosta.

Rahat nopeasti tilille. Laina.fi-sivusto kykenee maksamaan pikavipin heti isoimpaan osaan suurista pankeista. Esimerkiksi Nordea, OP ja Danske Bank hoituvat hyvin. Lisäksi vähän pienemmistä esimerkiksi Ålandsbanken onnistuu. Voi siis sanoa, että täältä on varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa nopeasti tilille.

Lainaa kattavasti eri summilla. Tämäkin on yksi tärkeä asia pikavipeissä. On melko ärsyttävää, jos palvelussa on vaikka rajattu niin, että lainaa voi saada korkeintaan 400 euroa tai toisin päin niin, että pienin mahdollinen lainasumma on esimerkiksi 500e. Molempia näitä esiintyy tänä päivänä. Tässä lainapalvelussa tämä ei kuitenkaan ole ongelma: ensimmäistä lainaa hakiessa lainaa voi ottaa 100 eurosta alkaen ja henkilökohtainen lainaraja on vähintään 2000 euroa ja parhaimmillaan jopa 5000 euroa. Lisäksi jatkossa tästä palvelusta voi myös ottaa 100 euroa pienempiä lainanostoja.

Puolijärkevät korot. Pikavippien pitkän aikavälin korothan eivät koskaan ole matalia. Eli siitä, että saa rahaa nopeasti ja mukavasti tilille, joutuu maksamaan korkeampien korkojen muodossa. Tämän palvelun korot eivät kuitenkaan ole missään nimessä pahimmasta päästä ja parhaimmillaan ne voivat olla pitkällä aikavälillä pikavippien suhteen hyvin pitkälti internetin pienimpiä.

Lainaa saatavilla monille eri hakijoille. Tämä ei välttämättä suoranaisesti kosketa itseäni, mutta muiden näkökulmasta se voi olla varsin tärkeä asia. Tästä palvelusta vaikutta olevan monilla eri hakijoilla mahdollisuudet saada lainaa, sillä palvelun ikäraja on melko hillitty 20 vuotta ja koska pikalainan kohdalla ei kysellä ihmeempiä dokumentteja.

Laskut kätevästi sähköpostiin. Moni pikalainaa ottanut henkilö ei mielellään halua laskua perinteiseen postilaatikkoon tai postiluukusta eteisen lattialle, joten onkin erittäin hyvä, että tästä palvelusta lainalaskun saa helposti sähköpostiin.

Tässä olivat mielestäni tärkeimmät perustelut sille, miksi Laina.fi:n pikavippi on vuoden 2018 paras. Luonnollisesti näiden lisäksi on myös paljon pienempiä kivoja juttuja, kuten esimerkiksi se, että kyseessä on pitkään toiminut lainapalvelu.

Paras pikavippifirma vs. paras pikavippi

Tuossa yllä on puhuttua Laina.fi:stä vähän kuin se olisi myös se firma, joka sen kautta myöntää lainan. Tarkasti ottaen on kuitenkin niin, että lainan myöntäjä on Aurajoki Nordic Oy. Jolloin kaiketi tuon voi valita parhaaksi pikavippifirmaksi. On kuitenkin ihan hyvä olla tietoinen, että kyseinen yritys tarjoaa myös muita pikavippejä Laina.fi:n lisäksi, enkä ainakaan toista näistä nostaisi tämän pikavipin rinnalle parasta pikavippiä pohdittaessa.

Mikä on sinun mielestäsi paras pikavippi juuri nyt?

Voi kertoa tämän alla olevan kommenttiosion kautta omia näkemyksiäsi täysin avoimesti.

Parhaat isommat lainat

Kuten tässä on tullut esille, niin Laina.fi on loistava valinta pikavippien tyyppisille lainoille. Jos kuitenkin haussa on isompi laina kuin, mitä kyseinen palvelu tarjoaa, niin joutuu tietysti etsimään toisen vaihtoehdon. Tätä varten kannattaa tutustua parhaat lainat -sivuun, jossa on esitelty kolmea paikkaa etsiä netistä parhaat lainatarjoukset nopeasti.