Lainaa 4000 - päätös heti

Lainaa 4000 euroa

4000 euroa on jo sen verran iso summa, että monet tavalliset pikalainoja myöntävät paikat eivät siihen suostu ollenkaan. Vielä vähemmän on niitä paikkoja, jotka tekevät heti päätöksen 4000 euron lainan myöntämisestä ja myöskin maksavat sen heti hakijan tilille. Onneksi kuitenkin löytyy joitakin mestoja joista tämä onnistuu. Esittelen tässä alussa niistä omat suosikkini lyhyesti ja sen jälkeen on vielä hieman lisätietoja muutamista näistä.

Ostosraha - helppo ja selkeä 4000€ laina heti

Ostosrahalta saa haettua todella helposti netin kautta 4000€ lainaa. Hakemuksessa ei kysellä juurikaan tietoja ja ainakin omassa tapauksessani lainan hakeminen (hieman pienempi summa tosin) onnistui helposti vain pankkitunnuksien ja kännykän avulla, eli mitään dokumentteja ei lainapäätöstä varten tarvinnut toimittaa. Lainatut rahat saa myöskin kokemukseni mukaan Ostosrahalta erittäin nopeasti, joskin tässä voi toki olla jonkun verran pankkikohtaisia eroja. Ostosrahan korot ovat myös edullisempia kuin monien muiden nettilainojen, eli tästäkin näkökulmasta paikkaa voi suositella 4000€ lainasta kiinnostuneille.

Ostosrahan lainalaskurin mukaan sen 4000€ lainojen todellinen vuosikorko on 39,49%, ja jos esimerkiksi lainaa ottaisi 4000€ 2 vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 238,81€ ja kokonaisuudessa takaisin pitäisi maksaa 5731,42€.

Laina.fi - lainaa ja luottoa 4000e asti

Laina.fi palvelun kautta on mahdollista saada 4000 euron laina peräti kahdesta eri tuotteesta. Sen voi nimittäin ottaa joko kertalainasta mikä vertautuu kulutusluottoon tai käyttölainasta, joka vertautuu joustoluottoon. Käyttölainasta saa helpommin ja nopeammin lainapäätöksen, mutta sen korko on korkeampi. Alaikäraja on täällä lainasta riippumatta 20 vuotta.

Mikäli Laina.fi palvelusta lainaa 4000 euroa kertalainan muodossa kahdeksi vuodeksi (lyhyin mahdollinen laina-aika), niin on korkein mahdollinen vuosikorko 49,80%. Kahdeksi vuodeksi otetun 4000€ lainan kuukausierä on 238,11€ eli kahdessa vuodessa pitää maksaa takaisin yhteensä 5714,64€. Eli korkoja ja kuluja syntyy 1712.48€.

Easycredit - lainaa 4000€ pitkällä laina-ajalla

Easycreditin 4000€ laina voi soveltua erityisen hyvin heille, jotka haluavat lainaa pitkällä laina-ajalla sekä selkeillä maksuerillä. Lisäksi Easycreditin vuosikorko on prosenteissa mitattuna pikavipiksi melko matala. Easycreditin alaikäraja on 20 vuotta.

Easycredit kertoo, että jos siltä ottaisi 4000€ lainan 92 kuukauden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 140€ ja todellinen vuosikorko 47,78%.

Blue Finance lainaa jopa heti 4000€

Myös Blue Financelta on mahdollista saada tätä nykyä lainaa 4000 euroa. Käytännössä tuo voi onnistua, kun lainaa hakee sen joustoluotto-tuotteen kautta ("pikavipin" raja on 700€). Ikäraja Blue Financella on 18-vuotta ja lainaa pitäisi voida parhaassa tapauksessa saada jopa heti omalle tilille.

Blue Financen joustoluoton todellinen vuosikorko voi olla yli 255%.

Vippi - kulutusluottoa 4000 heti

Vippi-palvelussa lisättiin hiljattain tarjontaan kulutusluotto, jonka yläraja on peräti 10 000 euroa, eli täältä 4000e lainaa voi hakea varsin helposti ja päätöksen saa heti. Lainatut rahat myös saa yleensä heti omalle pankkitilille.

Vippi.fi-palvelun kulutusluoton todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 12,00 - 150,60%. Lainan hinnoittelu on yksilöllistä, mutta sivuilla oleva lainalaskuri kertoo esimerkkinä, että jos 4000 euron lainan ottaa 2 vuoden maksuajalla, niin on kuukausierä 199 euroa, eli takaisin pitäisi maksaa yhteensä 4776€. Eli korkoja ja kuluja syntyisi 776 euroa.

Saldo - 4000e kulutusluotosta päätös heti

Saldo on osa samaa firmaa kuin ylempänä mainittu Vippi-palvelu. Tällä on kuitenkin pari eroa verrattuna siihen. Ensinäkin tämä ei ole yhtä tunnettu kuin Vippi ja tästä syystä monilla voi ehkä olla hieman kynnystä hakea lainaa täältä, mutta sitten taas toisaalta tämän palvelun maksimikorot ovat pienemmät kuin Vippi-palvelussa. Pienimmät mahdolliset todelliset vuosikorot ovat molemmissa palveluissa samat (12,00%). Tämäkin palvelun kautta 4000 euron lainan voi saada ainoastaan, jos sitä hakee kulutusluoton kautta.

Saldo-palvelun sivuston mukaan sen kulutusluottojen todelliset vuosikorot ovat välillä 12,00% - 50,00%. Juuri sinun vuosikorkosi selviää omasta lainatarjouksesta, jonka palvelusta saa. Todellisesta vuosikorosta ja maksuajasta riippuu myös se, miten suureksi kuukausierä 4000 euron lainalle muodostuu, mutta Saldon sivustolla kerrotaan, että suurimmillaan siltä otetun kulutusluoton kuukausierä voi olla 499€ ja pienimillään 49€. Tosin ainakaan 49€ kuukausierällä ei 4000 euron lainaa voi saada, koska pisin mahdollinen laina-aika on 80 kuukautta (lyhyin 12), jolloin 49€ kuukausierällä jäisi jokaisella laina-ajalla takaisin maksettava summa alle 4000 euron, ja tämä ei tietysti ole mahdollista.

Yllä olevat korot, kuukausierät ja kustannukset on otettu suoraan lainapalveluiden sivuilta (8.5.2019). Niissä voi olla eroja yksittäisissä tapauksissa ja ehdot voivat myös muuttua, joten varmista aina oman lainasi hinnoittelu ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen.

Uusi 4000 laina: päätös heti

Vakiintuneeseen ja verattain pitkäikäiseen Vippi-palveluun lisättiin hiljattain uutena kulutusluotto. Tämä on sen takia tärkeätä 4000 euron lainasta kiinnostuneiden näkökulmasta, että aiemmin palvelusta ei voinut hakea yli 2000 euron lainoja, mutta nyt kulutusluotto nimellä kulkeva tuote mahdollistaa sen, että on mahdollista hakea 4000 lainaa ja saada siitä päätös heti. 

Jos täältä ottaa 4000 lainan, niin maksetaan se ja kulut takaisin saman suuruisissa kuukausierissä. Maksuaikaa voi saada varsin paljonkin 4000 lainalle. Palvelun etusivuilta löytyvän lainalaskurin perusteella 4000 lainalle voi maksuaikaa saada 16 - 33 kuukautta. Kuukausierät luonnollisesti riippuvat laina-ajasta ja korosta. Vippi-palvelun verkkosivuilla ei vaikuteta mainitsevan erikseen ikärajasta, joten se tuskin on ainakaan erityisen korkea. Sivuilla kuitenkin kerrotaan, että lainaa ei voi saada, jos on maksuhäiriömerkintä. Hae nyt Vippi-kulutusluottoa 4000€.

Lyhyt video Vippi-palvelun kulutusluotosta

Hyvä vaihtoehto 4000 lainalle

PÄIVITYSTÄ: Tilastojen perusteella vaikuttaa siltä, että tämä palvelu ei myönnä 4000e lainoja kovin helposti. Ja lisäksi nyt on niin, että mikäli lainaksi valitsee käyttölainan sijaan kertalainan, niin joutuu sen saamiseksi lähettämään tositteita tuloista - tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että 4000e kertalainasta ei voi saada päätöstä heti toisin kuin käyttölainasta.

Kuten yllä olevan palvelun nimestä voi ehkä päätellä, niin on kyseessä ehkäpä netin johtava lainoja tarjoava palvelu. Erityisesti tämä erittäin luotettavan yrityksen tarjoama palvelu on erikoistunut nopeasti hakijalle maksettaviin lainoihin. Niihin, jotka ovat monesti hakijan tilillä alle 10 minuutin päästä lainahakemuksen tekemisestä.

Miten lainaprosessi etenee tässä tapauksessa?

Mikäli päätät hakea vaikkapa 4000 euron lainaa yllä mainitusta yrityksestä, niin on lainaprosessi todella suoraviivainen ja nopea. Menet yksinkertaisesti heidän sivuillensa, valitset kahdesta eri lainatuotteesta kumpaa haet (molempia voi saada 4000 euroa), sen jälkeen tunnistaudut omilla verkkopankkitunnuksilla palveluun, täytät mahdollisesti muutaman pienen ruudun ja sitten annat palvelulle luvan tarkistaa teknologian avulla viimeaikaiset tilitapahtumasi. Viimeinen vaihe voi tuntua oudolta, mutta se on kriittinen siinä, että yritys voi tehdä lainapäätöksen heti. Koska päätöksen siis tekee teknologia, niin tapahtuu se huomattavasti nopeammin kuin, jos ihminen rupeaisi tutkimaan hänelle lähetettyjä eri papereita ja tekemään päätöstä. On tärkeätä huomata, että tämä automaattinen lainapäätös koskee vain käyttölainaa, ei siis kertalainaa.

Yksikään ihminen ei siis pääse yllä kuvatussa tapahtumaketjussa näkemään tilitapahtumiasi, vaan ne vain tulkitsee teknologia ja matemaattisiin arvioihin pohjautuen arvioi, voidaanko sinulle myöntää lainaa 4000 euroa.

Mikäli yllä kuvattu instantor-teknologia toteaa, että voit todennäköisesti selviytyä lainan takaisin maksamisesta, niin myönnetään laina sinulle ja rahat lähetään heti tulemaan pankkitilillesi.

Et siis missään vaiheessa joudu lähettelemään esimerkiksi liitteitä lainapäätöstä varten (jos et niin halua tehdä sen sijaan, että käyttäisit mainittua teknologiaa lainapäätöksen tekemiseen) tai odottamaan muutamaa minuutta pidempää tietoa siitä, saatko lainaa.

Minkä verran korkoa 4000 euron lainasta pitää maksaa ja miten laina maksetaan takaisin?

Se kuinka paljon korkoa lainasta peritään, on yhteydessä siihen, kumman yrityksen kahdesta eri lainatuotteesta valitset. Jos päätät hakea käyttölainan nimellä kulkevaa lainaa, niin on nimelliskorko 29-39% vuodessa ja todellinen vuosikorko korkeintaan noin 77%. Jos taas haet kertalainaa, niin on nimelliskorko joko 24,5% tai 29% vuodessa ja todellinen vuosikorko korkeintaan hieman alle 50%.

Kertalainan korko on siis paperilla melko huomattavasti matalampi. Tämä on vastapainoa sille, että se on tietyllä tavalla jonkun verran rajoitetumpi. Ensimmäinen rajoitus on lainaa koskien se, että et kertalainan kohdalla voi helposti hakea lisää lainaa 4000 euron päälle. Käyttölainan kohdalla tämä voi onnistua, sillä tällä sivulla käsitelty yritys voi myöntää lainaa jopa 5000 euroon asti.

Toinen asia on se, että kertalainan kohdalla pitää etukäteen sitoutua tarkkaan maksuohjelmaan. Tämä maksuohjelma on 4000 euron lainan kohdalla kestoltaan 2 – 5 vuotta. Maksuohjelman kesto valitaan samaan aikaan, kun palvelulle kerrotaan, kuinka paljon lainaa haet. Maksuohjelman aikana lyhennät lainaasi joka kuukausi lainahakemuksen yhteydessä mainitulla summalla.

Maksuohjelman kestosta johtuen voi todellisuudessa tulla halvemmaksi ottaa 4000 euron laina kalliskorkoisempana ”käyttölainana” kuin kertalainana, jos pystyy maksamaan lainan nopeasti takaisin. Käyttölainan voi nimittäin maksaa kokonaisuudessa helposti takaisin vaikkapa heti ensimmäisenä eräpäivänä, joka on joko kuun 15. tai 30. päivä. Tämän käytettävän eräpäivänkin saa itse valita vapaasti näistä kahdesta vaihtoehdosta.

Käyttölainan muodossa otetun 4000€ lainan lyhennystiedot.

Vaikka 4000 euron käyttölainan voikin siis halutessaan maksaa melkein heti lainan nostamisen jälkeen takaisin, niin ei näin suinkaan ole pakko tehdä. Sen sijaan vaaditaan, että lainaa pitää lyhentää joka kuukausi vähintään 10% avoimesta lainasummasta, tai korkeintaan 300 euroa. Eli jos lainaa on 3000 – 4000 euroa, niin on minimilyhennys 300 euroa ja tätä väliä pienemällä lainan määrällä minimilyhennys on alle 300 euroa.

Lyhennystiedot, jos ottaa lainaa 4000 euroa kertalainan muodossa 3 vuoden maksuajalla.

4000 euron lainoista puhuttaessa käyttölainan erät ovatkin aina laina-ajan alussa suurempia kuin kertalainan. Näin on koska 4000 euron käyttölainaa pitää alussa lyhentää vähintään mainitut 300 euroa kuussa, kun taas 4000 euron kertalainan erä on, maksuajasta riippuen, välillä 238,11€ - 134,30€ kuukaudessa. Erä on luonnollisesti sitä pienempi, mitä pidemmän maksuohjelman on lainalle valinnut.

Koska kuukausittain lainasta takaisin maksettavissa summissa on tämän tyyppisiä eroja, niin on ennen lainan hakemista hyvä pohtia, minkälainen tapa lyhentää lainaa sopii parhaiten itselle ja omaan budjettiin.  

Kenelle ei myönnetä 4000 euron lainaa:

Kyseistä 4000 lainaa ei voi saada, jos ikää on alle 20 vuotta tai yli 75 vuotta. Lisäksi lainaa ei voi saada, jos on menettänyt luottotietonsa. Luonnollisesti yritys myös pyrkii arvioimaan (mainitusti teknologian avulla), että hakijalla on riittävästi tuloja siihen, että hän pystyy maksamaan lainan sovitusti takaisin. Nämä kaikki ehdot koskevat molempia tällä sivulla kuvattuja lainavaihtoehtoja.

Hyödyllistä tietoa lainaan liittyvistä asioista:

Pitääkö lainahakemuksen tekemisestä maksaa?

Lainahakemuksen tekeminen on itsessään täysin ilmaista. Maksettavaa tulee siis ainoastaan, jos sinulle myönnetään laina.

Miten lainasta saa laskun:

Lainalaskut lähetetään lähtökohtaisesti sähköpostilla, jolloin niistä on helppo kopioida maksutiedot verkkopankista maksamista varten.

Voiko tällä sivulla listattuun palveluun luottaa?

4000 euroa on sen verran iso summa rahaa, että moni hakija haluaa luonnollisesti varmistua siitä, että lainaa myöntävä taho on rehellinen. Tämä asian suhteen voi onneksi olla levollisin mielin. Laina.fi (lue lisää palvelusta) on suomen tunnetuimpia ja pitkäikäisimpiä nopeita lainoja myöntäviä palveluita. Lisäksi palvelua ylläpitävä yritys on suomalainen sekä sillä on kaikki tarvittavat luvat pikalainojen tarjoamiseen internetin kautta.

Mikään ei estä ottamasta kahta 2000e lainaa yhden 4000 lainan sijaan

Kuten tältä sivulta nähdään, niin netissä ei ole kovin montaa paikkaa, jotka myöntäisivät 4000e lainoja, niin että siitä saa päätöksen heti ja rahat saman tien pankkitilille. Sen sijaan netistä löytyy varsin paljon paikkoja joista voi saada 2000 lainan heti. Tämä 2000 raja juontaa siitä, että se on pienin lainasumma, minkä korkoja ei ole rajoitettu. Jos laskuista jätetään pois pieni ylimääräinen vaiva siitä, että ottaa lainan kahdesta paikasta, niin mikään ei estä tekemästä sitä, että ottaa kaksi 2000 euron lainaa, jos ei voi saada yhtä 4000 lainaa. Kannattaa tosin olla tarkkana näiden pienempien lainojen korkojen kanssa, sillä ne ovat monesti suurempia kuin isompien lainojen korot.