Lainaa 3000 heti näiltä

Alla olevat 3000 lainat on jaoteltu niin, että alussa on ne paikat, joista voi saada päätöksen heti sekä myös lainan heti suurimpaan osaan pankeista ja sitten lopussa on paikka, jonka kautta lainan saaminen itselle voi monesti kestää hieman pidempään. Tuon viimeisen paikan etu on se, että sen avulla haettu laina voi olla koroiltaan halvempi. Kunkin esitellyn paikan kohdalla on pienet ohjeet siitä, miten lainaa haetaan.

Näistä paikoista päätös ja rahat heti 3000e lainasta

Vippi.fi - 3000€ laina kulutusluottona heti

Vippi-palvelu myöntää 3000 euron lainoja, kunhan niitä hakee yrityksen kulutusluoton kautta. Toisin kuin pankkien kulutusluotoista, niin tästä kulutusluotosta voi saada lainapäätöksen heti ihan vaan pankkitunnuksien avulla. Ikäraja tässä lainassa on 18 vuotta, mutta todennäköisesti mahdollisuudet saada laina paranevat iän myötä.


Näin haet tätä 3000e lainaa: Mene Vippi.fi-sivuille, valitse lainavalinnaksi kulutusluotto, vieritä palkilla lainasummaksi 3000 euroa, valitse haluamasi laina-aika ja täytä lyhyt lainahakemus pankkitunnuksien avulla. Saat lainapäätöksen pian ja lainan normaalisti heti tilille.

Vippi-palvelun nettisivujen mukaan siltä otetun kulutusluoton todellinen vuosikorko voi olla välillä 12,00% - 150,60%. Todellinen vuosikorko voi vaihdella samallakin lainasummalla, joten sen suhteen on tärkeätä olla tarkkana. Palvelun nettisivun kautta saatavan esimerkin muodossa voidaan mainita, että jos täältä ottaisi 3000 euron lainan 25 kuukauden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 149€ (tämä on siis tosiaan vain esimerkki, eikä välttämättä päde omassa tilanteessasi!).

Laina.fi - 3000e laina verrattain pienellä korolla

Laina.fi palvelussa sen lainoja kutsutaan käyttölainaksi ja kertalainaksi. Käytännössä näistä ensimmäinen on sama asia kuin kiinteän laina-ajan kulutusluotto ja jäljempi kuin joustoluotto, jota voi ottaa myös 3000 euron päälle (jos lainaraja sen sallii). Ikäraja tässä palvelussa on 20 vuotta.


Näin saat täältä päätöksen 3000 lainasta heti: Mene Laina.fi-sivuille, valitse hakevasi käyttölainaa, valitse 3000 euron lainasumma, kirjaudu sisään pankkitunnuksillasi ja suorita luottotarkistus instantorilla. Saat kohta lainapäätöksen ja rahat suurimpaan osaan pankeista heti.

Laina-palvelusta otettavan käyttölainan suurin todellinen vuosikorko voi olla 77,02%. Tämä on moniin "pikavippeihin" verrattuna melko edullinen, joskaan ei toki varsinaisesti halpa.

Eurolimiitti - 3000€ luottoraja

Eurolimiittin kautta voi saada uutena asiakkaana joustoluoton, jonka luottoraja on 3000€. Eli täältä 3000€ kokoisen lainan saaminen onnistuisi niin, että luottorajan nostaa "tyhjäksi". Myöhemmin, kun hoitanut laskuja kunnolla, voi Eurolimiittin luottoraja nousta 4000€ asti.


Näin Eurolimiitiltä haetaan lainaa uutena asiakkaana: Kirjaudu sisään pankkitunnuksilla, anna tarvittavat muutamat tiedot itsestäsi ja päätä haluatko saada lainapäätöksen dokumenttien vai automaattisen luottoanalyysin avulla, sitten seuraa tuon päätöksen mukaisia ohjeita.

Eurolimiitti kertoo, että siltä nostettavan lainan todellinen vuosikorko on 122,56% - 435,03%.

Lainasto - 3000e lainasta päätös heti

Lainastolta voi kahdesta eri lainatuotteesta saada lainaa 3000 euroa. Näistä voi valita makunsa mukaan joko joustoluoton tai kulutusluoton. Joustoluoton kohdalla on tosin riski siihen, että hakijalle myönnetään vain 2000 euron lainaraja, joten jos on ehdotonta, että lainaa saa juuri 3000 euroa, niin kannattaa valita kulutusluotto. Kulutusluotolle voi maksuaikaa ottaa 1 - 3 vuotta ja lainalaskurista näkee heti, miten kuukausierät muodostuvat eri maksuajoilla. Kulutusluoton ikäraja on 22 vuotta ja joustoluoton ikäraja 20 vuotta.


Näin haet lainaa Lainastolta: Valitse yrityksen nettisivuilta mitä lainaa haluat hakea (siis tässä tapauksessa joustoluottoa vai kulutusluottoa), valitse paljon haluat lainaa nostaa, ja kulutusluoton tapauksessa myös maksuaika, kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla ja suorita lainahakemus loppuun. Lainapäätöksen saat heti, kunhan käytät instantoria sitä varten.

Lainaston 3000€ kulutusluoton kuukausittaiset maksuerät menevät seuraavasti maksuajasta riippuen. 3000€ laina 1 vuoden ajaksi = 350€/kk, 3000€ laina kahden vuoden maksuajalla = 214€/kk ja 3000€ laina kolmen vuoden maksuajalla = 171€/kk. Tarkista sivustolta tarkat korkotiedot ennen lainan ottamista.

Blue Finance lainaa nyt jopa 3000€

Blue Finance nosti sen joustoluoton lainasummia hiljattain. Aiemmin yritykseltä sai haettua joustoluottoa enintään 2000€, mutta nyt sitä voi saada jopa 5000€. Eli myös 3000€ lainan pitäisi onnistua täältä nyt. Alaikärajana Blue Financella on vain 18 vuotta.

Blue Financen joustoluoton nimelliskorko on sen mukaan 96% vuodessa ja nostetuista lainoista peritään 15% nostopalkkio. Yrityksen sivujen perusteella todellinen vuosikorko lainalle voi olla yli 250%.

Täältä lainapäätös heti, mutta mahdollisesti viivettä rahojen saamisessa:

Kilpailuta 3000€ lainahakemus

Jos lopulta ei kuitenkaan ole ihan pakottava tarve saada lainaa juuri nyt, niin voi Omalaina olla paras paikka hakea 3000€ lainasta lainapäätös. Täällä saa kilpailutettua oman 3000€ lainansa ja voi sitten valita lainatarjouksista parhaan. Palvelun sivuilla kerrotaan, että lainasta saa päätöksen heti, mutta lainan tilille saamisessa voi mennä pari pankkipäivää, joskin samanakin päivänä lainan voi mahdollisesti saada. Täältä voi lainaa hakea, jos ikää on vähintään 18 vuotta.


Näin haet tarjoukset 3000e lainasta: Valitse palvelun sivuilla hakevasi juuri 3000 euron lainaa, valitse haluamasi laina-aika väliltä 1 -15 vuotta, kerro muutama henkilötieto. Seuraavassa kerrot sitten vähän kattavammin itsestäsi ja omasta taloudellisesta tilanteestasi. Vaikka täällä on lainahakemuksen täyttämisessä vähän enemmän täyttämistä, niin ei siihen täälläkään pitäisi mennä kuin noin 5 minuuttia.

Omalainan kautta saatavien lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat välillä 4,19% - 50,5%. Sivuston lainalaskurin antaman esimerkin mukaan 5 vuodeksi otetun 3000€ lainan kuukausierä voisi olla 63€ ja takaisin maksettavaa voisi syntyä yhteensä 3780€.

Tällä sivulla mainitut korko- ja lyhennystiedot on hankittu lainapalveluiden nettisivuilta 2.8.2018 - 2.6.2019.. Tarkista aina viimeisimmät tiedot ja oman lainasi ehdot, ennen kuin otat lainan.