Lainaa viikonloppuna – Näiltä laina lauantaina ja sunnuntaina heti tilille (2019)

Miksi kärvistellä viikonloppu ilman rahaa, kun lauantaina ja sunnuntaina voi saada helposti lainaa netin kautta? Kyllä vain, on useita tahoja, jotka maksavat lainatut rahat tilille myös viikonloppuisin. Ja mikä parasta, niin lainatut rahat voi saada saman tien omalle pankkitililleen. Enää ei siis tarvitse odottaa maanantaita sitä varten, että pääsee kuluttamaan rahaa. Tämä on tietysti aivan mahtava juttu erityisesti huomioiden sen, miten paljon hauskaa tekemistä viikonloppuisin monesti on. Alla lyhyessä esittelyssä kaksi tahoa joilta voi ottaa lainan koko viikonlopun ajan.

Kiva paikka hakea lainaa viikonloppuna

Limiitti-palvelusta on erityisen kiva hakea lainaa viikonloppuna, sillä täältä lainan hakeminen onnistuu todella helposti ja lainapäätöksen saa käytännössä aina heti - eli myös viikonlopun molempina päivinä. Lainaa täältä saa otettua minimissään 100 euroa ja suurin mahdollinen laina, joka asiakkaalle voidaan myöntää on 2000 euroa. Ikäraja täällä taasen on 18 vuotta, eli kaikki täysi-ikäiset henkilöt voivat lähtökohtaisesti saada lainaa. Limiitti pystyy maksamaan lainan viikonloppunakin heti suurimman osan pankkeja tileille. Täällä lainan hakijalle myönnetään oma lainaraja, eli voit helposti nostaa alkuperäisen lainasumman päälle uutta lainaa, jos osoittautuukin, että se oli liian pieni. Hae nyt Limiitti-lainaa.

Lainaa viikonloppuna vaihtoehto 2:

Rahapalvelu on oikein kiva vaihtoehto silloin, jos lainaa haluaa saada nopeasti viikonloppuna. Rahapalvelu maksaa lainatut rahat hakijan tilille nopeasti niin lauantaisin kuin sunnuntaisin, ja molempina päivinä vielä aikaisesta aamusta aina myöhään iltaan.

Lainaa tämän palvelun kautta voi ottaa oikein kätevästi 50 – 4000 euroa (siis myös esimerkiksi 100 euroa tai 1000 euroa onnistuu hyvin, mainitut 50 ja 4000 eurot ovat vain pienin mahdollinen ja suurin mahdollinen lainasumma), eli lähes kaikki viikonlopun rahatarpeet tulee kyllä täytetyksi Rahapalvelun avustuksella. Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että menet Rahapalvelun kotisivuille, kirjaudut sisään oman pankkisi pankkitunnuksilla (kaikki isot pankit käyvät), valitset lainasumman ja laina-ajan, ja tämän jälkeen laina siirretään pankkitilillesi. Toki on muutamia asioita joiden pitää olla kunnossa, jotta lainan voi käytännössä saada. Näistä yksi aivan ehdoton on se, että ikää pitää olla vähintäänkin 19-vuotta – eli tätä nuoremmat eivät missään tapauksessa voi ottaa tältä lainaa niin lauantaina kuin minään muunakaan viikonpäivänä. Toinen asia on puolestaan se, että luottotietojen olisi hyvä olla kunnossa.

Kun lainan saaminen onnistuu näin kätevästi myös viikonloppuna, niin mietit ehkä sitä, miten lainan maksaminen onnistuu? No sekin onnistuu erittäin helpolla tavalla. Saat sähköpostiisi lainalaskun, josta selviää hyvin tiedot siitä, millä tavoin laina maksetaan pois. Maksusummat riippuvat luonnollisesti ennen kaikkea siitä, miten paljon lainaa otit ja miten pitkän maksuajan lainallesi valitsit.

Vaikka edellä on jo tullut esille paljon hyviä syitä siihen, miksi Rahapalvelulta kannattaa hakea lainaa viikonloppuna, niin on sillä vielä yksi ässä hihassaan. Tämä on nimittäin se, että juuri tätä kirjoittaessa Rahapalvelu tarjoaa uusille asiakkaille kuukauden verran täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa – näin edullisesti lyhyeksi aikaa lainaa ei taida saada edes pankista.

Yhteenveto vielä Rahapalvelusta:

  • Lainaa jokaisena viikonpäivänä, myös lauantaina ja sunnuntaina
  • Lainaa tilille 07:00 – 22:00 (katso tämä sivu: pikavippi yöllä, jos lainan saaminen yöllä kiinnostaa)
  • Lainaa pienimillään 50 euroa ja enimmillään 4000 euroa
  • Laina tarjolla niille, joilla ikää on vähintään 19 vuotta ja luottotiedot kunnossa
  • Lainan hakeminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla, ilman että tarvitsee lähettää mitään dokumentteja
  • Eli siis kokonaisuutena tarkastellen erittäin nopea ja helppo tapa saada lainaa myös viikonloppuisin. Ota nyt laina Rahapalvelulta.

Komas paikka saada pikavippi viikonloppuna:

Jos et halua käyttää Rahapalvelua lainan ottamiseen tai esimerkiksi jostain syystä sait sieltä kielteisen lainapäätöksen, niin on hyvä olla tietoinen siitä, että lainan voi saada tililleen lauantaina ja sunnuntaina myös muualta.

Mikäli lainaa halua hakea toiselta taholta, niin voi hyvä vaihtoehto olla Suomilimiitti. Kyseisessä palvelussa tehtiin hiljattain erittäin merkittävä parannus siinä, että siellä otettiin käyttöön instantor, tämän parannuksen ansiosta Suomilimiitiltä voi nyt saada niin arkena kuin viikonloppunakin lainapäätöksen todella nopeasti ja myös rahat tililleen äkkiä.

Rahapalveluun verrattuna Suomilimiitin etu on ainakin se, että täältä voi ottaa vaikka vain 10 euron lainan – siinä missä Rahapalvelun minimiraja oli 50 euroa. Toki Suomilimiitiltäkin saa myös isompaa lainaa, ja sitä saakin isoimmillaan jopa 2000 euroa. Ja tuttuun tapaan melkein kaikki summat tällä minimin ja maksimin välillä onnistuvat myöskin.

Suomilimiitiltä saa lainaa viikonloppuna kello 8:00 – 22:00 eli lähes yhtä kattavasti kuin Rahapalvelun kautta. Erittäin hyvä valinta siis tämänkin asian suhteen.

Myöskään Suomilimiitiltä ei todennäköisesti ole mahdollisuuksia saada lainaa, jos on menettänyt luottotietonsa. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.