Pikavippi 40e

40e pikavipin saaminen voi olla hieman haastavaa, sillä monet pikavippejä myöntävät yritykset ovat tehneet päätöksen, että niiden minimiraja on 50€ tai jopa 100€. Mukavaa kyllä on kuitenkin muutama luotettava pikalainoja tarjoava yritys, joilta voi hakea myös 40€ pikavipin. Näistä kolme lyhyessä esittelyssä seuraavaksi. Kaikista näistä on mahdollista hakea pikavippi pankkitunnuksilla, eli mitään monimutkaisia kaavakkeita ei onneksi tarvitse täyttää 40€ pikavippiä varten.

40e pikavippi – helpoin ja selkein paikka

Jos haluaa hakea 40e pikavipin mahdollisimman selkeästä ja helposta paikasta, niin on Vivus hyvin todennäköisesti paras vaihtoehto. Täältä voi valita lainaa hakiessa helposti, että haluaa juuri 40€ kokoisen pikavipin ja lisäksi voi valita helposti sen, miten paljon maksuaikaa lainalle ottaa (3 - 61 päivää).

Juuri nyt Vivukselta saa uutena asiakkaana pikavipin täysin ilman korkoja ja kuluja, eli jos et ole ottanut ennen lainaa Vivukselta, niin maksat 40€ lainasta takaisin samat 40 euroa. Esimerkkinä voidaan mainita, että jos olet käyttänyt Vivusta aiemmin ja haluat 40e vipille 7 päivää maksuaikaa, niin pitää takaisin maksaa 41€, eli euroissa mitattava korko on vanhoillekin asiakkaille näin pienellä summalla ja lyhyellä laina-ajalla todella pieni. Hae nyt laina Vivukselta.

Vivuksella voi valita helposti haluamansa lainasumman ja laina-ajan. Tässä valittu 40€ laina ja lainalle maksuaikaa 7 päivää (näet itse eräpäivän lainaa hakiessa). Hae nyt vippi Vivukselta.

Pikavippi 40e – Toinen vaihtoehto

Myös Suomilimiitiltä on mahdollista saada 40€ pikavippi heti tilille. Lainan hakeminen oli ennen Suomilimiitillä ehkä hieman haastavaa, mutta palvelua päivitettiin hiljattain, niin että siellä otettiin käyttöön instantor, ja tästä syystä myös Suomilimiitiltä on tätä nykyä erittäin helppoa ja nopeaa saada laina.

Myös Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä uusille asiakkaille ensimmäinen noston täysin ilman nostokuluja. Lisäksi lainalle on mahdollista saada jonkun verran korotonta maksuaikaa.

Seuraavaksi esiteltävän Ferratumin tapaan myös Suomilimiitiltä otettu 40 euron pikavippi pitää maksaa heti ensimmäisenä eräpäivänä kokonaisuudessa pois. Suomilimiitti kertoo, että siltä on mahdollista saada pikavippi heti myös S-pankin tilille (tuolta enemmän asiasta). Hae nyt pikavippi Suomilimiitiltä.

Kolmas vaihtoehto 40€ pikavipille

Myös Ferratum on tällä hetkellä oikein hyvä vaihtoehto niille, jotka hakevat 40€ pikavippiä. Tähän on luonnollisesti monia eri syitä. Ensimmäinen on se, että täällä lainan hakeminen on tehty äärettömän helpoksi. Lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää mitään liitteitä vaan lainan hakeminen tapahtuu helposti kirjautumalla sisään palvelun verkkosivuilla ja antamalla palvelun tehdä taloustietojen ja tilitapahtumien perusteella luottopäätöksen.

Toisena syynä on syytä mainita se, miten nopeasti pikavippi siirtyy täältä tilille. On nimittäin niin, että täältä on mahdollista saada pikavippi heti tilille lähes jokaiseen suomalaiseen pankkiin. Ainoat poikkeukset tähän vaikuttavat olevan tällä hetkellä Ålandsbanken (katso: Ålandsbanken pikavippi, jos haluat tietää, mistä sinne saa heti lainan) ja S-pankki. Ja S-pankinkin tapauksessa rahat saa monesti vielä samana arkipäivänä.

Kolmantena syynä voi esille nostaa Ferratumin tämän hetken tarjouksen uusille asiakkaille. Juuri nyt nimittäin uudet asiakkaat voivat saada lainaa 30 päivän ajaksi täysin ilman korkoja sekä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 40e pikavipistä ei siis peritä myöskään esimerkiksi nostokuluja.

Neljäntenä syynä voidaan vielä mainita se, että Ferratum on erittäin luotettavan yrityksen omistama. Näin ollen pikavipin hakeminen siltä on hyvin lähellä niin turvallista kuin se vain on mahdollista.

Mikäli Ferratumilta ottaa 40e pikavipin, niin on hyvä olla tietoinen siitä, että laina pitää maksaa kokonaisuudessa takaisin heti ensimmäisenä eräpäivänä, eli sitä ei ole mahdollista maksaa niin sanotusti osamaksulla.

Ferratumin ikäraja lainoille on 21 vuotta. Lisäksi lainan saamiseksi on hyvä olla luottotiedot kunnossa.

Huomioimisen arvoista:

On syytä olla tietoinen sitä, että vaikka kaikista tällä sivulla esitellyistä palveluista on mahdollista saada pikavippi 40e, niin avataan niissä kaikissa niin sanottu luottotili lainaa hakiessa. Tällä tarkoitetaan sitä, että halutessaan lainaa voi ottaa vielä huomattavasti lisää 40e päälle. Näiden luottotilien käyttämisestä johtuen näiden sivustojen nettisivuilta voi saada hieman väärän kuvan siitä, miten paljon (tai tässä tapauksessa oikeastaan vähän) lainaa niiltä voi saada. Esimerkiksi Ferratumillahan puhutaan 2000€ lainasta, vaikka siis tätä 2000€ lainaa ei ole mikään pakko ottaa, vaan se on ainoastaan maksimisumma, jonka lainaa halutessaan saa.

Bonusvaihtoehto - minimi 50€

Kuten tältä sivulta voidaan päätellä, niin netissä ei ole kovin montaa paikkaa joista olisi mahdollista saada 40e pikavippi. Jos kuitenkaan 40 euroa ei ole aivan ehdoton raja, niin monipuolistuu tarjonta hieman. On nimittäin ainakin yksi hyvä vaihtoehto, jonka kautta on mahdollista saada 50€ pikavippi. Tämä paikka ansaitsee tulla mainituksi myös sen takia, että tämä on yksi harvoista paikoista, joista on mahdollista saada pieni pikavippi, niin että sille saa selkeän maksuohjelman. Eli ikään kuin se olisi pikavippi osamaksulla. Käytännössä siis niin, että lainaa maksetaan pois jokaisena eräpäivänä samalla summalla niin kauan, kunnes laina on kuitattu. Jos tästä paikasta ottaa minimisummalla lainan, niin olisi esimerkiksi 3 kuukauden maksuajalla kuukausittainen maksu 18€. Korkoa ei siis syntyisi ihan hirveästi. Mainittu luku on palvelun etusivuilla - kannattaa toki varmistaa vielä se ennen lainan ottamista. Hae nyt Rahapalvelun pikavippi.