Pikavippi 40e

40e pikavipin saaminen voi olla hieman haastavaa, sillä monet pikavippejä myöntävät yritykset ovat tehneet päätöksen, että niiden minimiraja on 50€ tai jopa enemmän. Mukavaa kyllä on kuitenkin yksi luotettava pikalainoja tarjoava yritys, joilta voi hakea myös 40€ pikavipin. Tämä seuraavaksi lyhyessä esittelyssä. Siltä on mahdollista hakea pikavippi pankkitunnuksilla, eli mitään monimutkaisia kaavakkeita ei onneksi tarvitse täyttää 40€ pikavippiä varten.

Tältä lainapalvelulta 40€ pikavippi:

Ferratum on tällä hetkellä oikein hyvä (ja ainoa) vaihtoehto niille, jotka hakevat 40€ pikavippiä. Tähän on luonnollisesti monia eri syitä. Ensimmäinen on se, että täällä lainan hakeminen on tehty äärettömän helpoksi. Lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää mitään liitteitä vaan lainan hakeminen tapahtuu helposti kirjautumalla sisään palvelun verkkosivuilla ja antamalla palvelun tehdä taloustietojen ja tilitapahtumien perusteella luottopäätöksen.

Toisena syynä on syytä mainita se, miten nopeasti pikavippi siirtyy täältä tilille. On nimittäin niin, että täältä on mahdollista saada pikavippi heti tilille moneen suomalaiseen pankkiin. Poikkeuksia tähän ovat Aktia, S-pankki, Handelsbanken, POP Pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki.

Kolmantena syynä voidaan vielä mainita se, että Ferratum on erittäin luotettavan yrityksen omistama. Näin ollen pikavipin hakeminen siltä on hyvin lähellä niin turvallista kuin se vain on mahdollista.

Ferratumin ikäraja lainoille on 20 vuotta. Lisäksi lainan saamiseksi on hyvä olla luottotiedot kunnossa.

Käykö 50€? Siinä tapauksessa tämä voi olla hyvä valinta

Ferratum on siis ilmeisesti ainoa paikka, mistä uusi asiakas voi saada 40€ pikavipin. Jos kuitenkin on valmis nostamaan 40€ sijaan 50€, niin laajenee tarjonta hieman. Tuossa tapauksessa kiva vaihtoehto voi olla Credit24. Siltä saa haettua nopeasti varsin edullisen 50€ vipin. Credit24:n ikäraja on hieman matalampi kuin Ferratumin, 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.